26 modela

Teško je izabrati samo jedan model iz Aldukovog bridal lookbooka

Nakon obljetničke modne kampanje kojom je proslavio deset godina svoje bridal linije, Ivan Alduk sada predstavlja lookbook sa svih 26 novih modela vjenčanica.

Dizajner Ivan Alduk lookbooku je dodao svoj kreativni pečat pa su fotografije novih bridal modela snimljene u slikarskom ateljeu poznatog hrvatskog umjetnika Zlatana Vehabovića, istom onom gdje je prije deset godina snimio njegovu prvu kampanju vjenčanica.

"Fotografiranje lookbooka nove kolekcije vjenčanica u slikarskom studiju Zlatana Vehabovića je bio logičan slijed i dostojan moment obilježavanja okrugle obljetnice. Spojem mode i umjetnosti s hrvatskim predznakom vjerujem da dobivamo doista poseban vizualni projekt, a ne samo fotografije koje imaju za zadatak prikazati naše nove modele vjenčanica" izjavio je Ivan Alduk uz napomenu kako izložbu ovog poznatog hrvatskog slikara možemo razgledati u Nacionalnom muzeju moderne umjetnosti u centru Zagreba do 12. ožujka.

image
Fotografije: Sanja Jagatić
image
Fotografije: Sanja Jagatić

Novi modeli vjenčanica donose svježi, moderan i jaki autorski rukopis - kratki modeli su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja, a sjajni su i dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknutim naborima, zanimljivim krojevima te akcentima u vidu transparentnih latica, predimenzioniranih cvijetova i plaštova s vezom koji odišu visokom modom.

image
Fotografije: Sanja Jagatić
image
Fotografije: Sanja Jagatić

"Izbor, pa onda i izrada dizajnerske vjenčanice po mjeri svake klijentice uz željenu personalizaciju jest trenutak u kojemu si doista možete priuštiti posebno iskustvo. Mi se svakako potrudimo od prve probe da profesionalno savjetujemo, vodimo i pomažemo u izboru od preko 70 modela vjenčanica, a sve kreće rezervacijom termina u našem showroomu" dodao je Ivan.

image
Fotografije: Sanja Jagatić
image
Fotografije: Sanja Jagatić

Moderne i posebne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina, a cijena im se kreće od 1000 do 2000 eura te je riječ isključivo o izradi po mjeri svake klijentice i kupnji nakon isprobavanja probnih modela i odabira najbolje opcije. Fotografije novog Alduk bridal lookbooka potpisuje Sanja Jagatić, a model je Mia Matić.

Linker
10. studeni 2023 17:02