Getty Images
trendi+udobno

Tko bi im odolio: Hoodice nisu rezervirane samo za sportski look, ovih šik 20 modela nosimo u svim varijantama

Volimo mi svilene košulje i romantične bluze, ali i sasvim jednostavne hoodice i sportske majice ponekad nam ukradu srce, pogotovo one koje na sebi nose lik iz omiljenog animiranog crtića.

Majice s kapuljačom, odnosno hoodice i one pamučne bez nje vežemo za sportske aktivnosti ili pak za outfit za po doma u kojem nismo planirali napustiti dnevni boravak. No pogledom na aktualne modele iz ponude, itekako ih vidimo kao dio svakodnevnog stajlinga, pa i onog za na posao ako radite u ležernom okruženju. Influencerice ih naveliko nose uz romantične modne kombinacije, baš kao što se nose i sportske tenisice.

Hoodice su ujedno udoban i topli odjevni komad, a neko vrijeme su dio i luksuznih brendova kao što je Balenciaga, Vetements, pa i Louis Vuitton u čijoj je šljokičastoj hoodici jedan od ponajbolje odjevenih muškaraca današnjice, Timothée Chalamet došao na crveni tepih.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Guest attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Lavenia/Getty Images For Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin

Mi smo svoje favorite pronašli u aktualnoj ponudi, a najviše se izdvajaju oni s likovima iz omiljenih crtića koji na sekundu vraćaju u djetinjstvo. Trenutno aktualni Kralj lavova, zatim Bambi, Mala Sirena ili Mickey Mouse krase hoodice i sportske majice kojima je teško odoljeti.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 06: Lisa Hahnbueck wearing a black hoody with the print lovers, red Gucci velvet belt bag, pink ruffled skirt with slit, black ankle boots, vogue eyewear x Gigi Hadid sunglasses on September 6, 2017 in New York City. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images

Zanimljivi su i modeli koji spajaju šik i sportski look, poput onih s detaljima od šljokica, ukrasnih bisera i perlica ili onih od sjajnog materijala. Bez obzira na model, ne nosimo ih samo na traperice ili trenirku već ih trendseterice vole spojiti s romantičnom midi haljinom na volane i cvjetni uzorak, uz plisiranu ili satensku suknju te gležnjače ili tenisice. Dobra ideja za zimski look, pa ako vam je potrebna jedna sportska majica, zavirite u našu galeriju jer smo pronašli 20 modela.

Linker
18. travanj 2024 23:16