Instagram
'granny glam'

U korak s trendovima: Modni dodatak Izabel Kovačić neće biti po svačijem ukusu

Supruzi našeg nogometaša i reprezentativca život u Londonu dobro pristaje. Glasi za jednu od najljepših supruga nogometaša i ističe se svojim zanimljivim modnim stilom za kojim se okreću pogledi. Da prati modne trendove pokazuje na Instagramu, a onaj posljednji će podijeliti mišljenja.

Izabel Kovačić (26) tako plijeni pažnju zanimljivim modnim kombinacijama koje su često ležerne i jednostavne, no vlasnica dječjeg modnog brenda uspješno ih podigne na novu razinu pomoću efektnih modnih dodataka.

Supruga Matea Kovačića (25) za svoj Instagram profil koji broji gotovo 400 tisuća pratitelja pozirala je u crnoj modnoj kombiniciji, odnosno sakou s naglašenim ramenima i dubokim dekolteom, a monokromatsku kombinaciju začinili su dodaci u zlatnoj boji poput okruglih naušnica i retro minijaturnih naočala uz koje dolazi lančić.

Sunčane naočale s lančićem postale su mini trend ove sezone, a pokrenule su ga 'it' cure poput pjevačica Rihanne i manekenke Gigi Hadid koje su u svoje otkačene outfite uklopile ovaj dodatak koji će na prvu podsjetiti na naočale kakve nose naše bake. Ipak, radi se o lančićima zlatne boje kakav ima Izabel ili pak onima koji su ukrašeni biserima za glam izgled ili šarenim perlama. Ovaj 'baka šik' trend način je za osvježiti look, a na njega su 'pale' brojne trendseterice nakon što su ga poznate djevojke uključile u svoj stil.

New York, NY  - Celebrations are in order for Gigi Hadid! The international supermodel turns 24 today and her and sister Bella Hadid head to a office building.

Pictured: Gigi hadid , Bella Hadid



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 427686397, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Svoje postojeće naočale lako je ukrasiti ovim modnim dodatkom, u ponudi brendova nalaze se lančići u različitim stilovima koje će pristajati svakom okviru sunčanih naočala.

Nordstorm
Corinne McCormack, 171 kn

Net-a-porter
Rosantica, 9

Urban Outfitters
Urban Outfitters,

Urban Outfitters
Urban Outfitters,

Net-a-Porter
Chloe, 6.50

Matches Fashion
Lucky, €169

Linker
16. travanj 2024 09:38