panika concept store

U Zagrebu je otvoreno novo zanimljivo mjesto - spoj mode, galerije i mjesta za druženje

U središtu metropole odsad je moguće na jednom mjestu pronaći ekskluzivne talijanske modne brendove za žene, ali i muškarce, umjetničke slike, ali i zanimljiv produkt dizajn domaćih imena.

Zagrebačka Jurišićeva ulica odnedavno je bogatija za novu eklektičnu trgovinu. Panika Concept Store zamišljen je kao spoj mode i umjetnosti te u asortimanu trenutno nudi odjeću kvalitetnih talijanskih brendova, obuću i modne dodatke, parfemska ulja Matee Nesek, slike akademske slikarice Jasmine Krajačić te produkt dizajn arhitekta Igora Prodanovića.

image

Arhitekt Igor Prodanović

DARKO TOMAS CROPIX
image

Vlasnik Panika Concept Storea Goran Vašarević i slikarica Jasmina Krajačić.

DARKO TOMAS CROPIX

S otvorenjem Panika Concept Storea hrvatskim kupcima ekskluzivno su dostupni talijanski retro modni brend Sanctamuerte bezvremenskog dizajna te Babylon Style luksuzan i vrlo ženstven talijanski brend za suvremenu ženu osmišljen da kombinira i reinterpretira koncept luksuza, originalnosti i ženstvenosti.

image

Osim ženske, dostupna je odjeća i za muškarce.

DARKO TOMAS CROPIX
image

Pakiranje mirisnih ulja nastalo je u suradnji s akademskom slikaricom Jasminom Krajačić.

DARKO TOMAS CROPIX

Osim ženske kolekcije koja prevladava, dostupna je i odjeća za muškarce. Otkačena talijanska muška odijela, košulje i puloveri neobičnih uzoraka u snažnim (paničnim) bojama za muškarce koji žele nešto drugačije i otkačenije.

Također u novo otvorenom storeu dostupna je i linija parfemskih ulja "Elementarna elegancija" Matee Nesek koja obuhvaća osam jedinstvenih mirisa. Svako mirisno ulje stvoreno je od pomno odabranih sastojaka i nota, a pakiranje je nastalo u suradnji s akademskom slikaricom Jasminom Krajačić tako da su idealan poklon za blagdansko razdoblje.

image

Asortiman Panike će se mijenjati i nadograđivati s trendovima i potrebama kupaca.

DARKO TOMAS CROPIX

No, Panika Concept Store nije to samo butik već i galerijski prostor te mjesto za druženje. Naime, zamišljen je i uređen tako da pobuđuje maštu, potiče emocije, inspirira, pruža radost kupovanja, razgledavanja, bivanja i u njemu, kažu iz Panika Concept Storea, nikada nije dosadno.

Linker
20. travanj 2024 15:45