PINKO
Urban i ženstven

Ekskluzivna modna destinacija: Poznati modni brend otvorio svoja vrata u samom srcu Zagreba

Unutrašnjost novootvorene trgovine odiše minimalističkim stilom, naglašavajući pritom ključne komade najnovije kolekcije.

Unutrašnjost novootvorene trgovine odiše minimalističkim stilom, naglašavajući pritom ključne komade najnovije kolekcije.

Ljubiteljice jednog od najuspješnijih talijanskih brendova imaju još jedan razlog za slavlje - sinonim za elegantan i ženstven stil, poznati modni brend PINKO otvorio je novu ekskluzivnu modnu destinaciju u samom srcu Zagreba, uz već postojeću u Arena Centru. Novootvorena trgovina, smještena na adresi Masarykova 5, prostire se na 100 kvadratnih metara elegantno uređenog prostora koji kombinira suvremeni dizajn s prepoznatljivom estetikom brenda PINKO.

Unutrašnjost trgovine odiše minimalističkim stilom, naglašavajući ključne komade najnovije kolekcije. Uz ugodnu atmosferu i pažljivo odabrano osvjetljenje te sofisticirane detalje, ova trgovina postaje neizostavno odredište za sve ljubitelje mode u Zagrebu koji cijene vrhunsku estetiku i kvalitetu.

image
PINKO
image
PINKO
image
PINKO
image
PINKO

Trendi lookovi za svaku prigodu

Neodoljiva PINKO kolekcija za proljeće i ljeto odražava ženstvenost, smjelost i vedre boje, predstavljajući modnu avanturu koja spaja suvremeni stil s elegancijom i udobnošću. PINKO je postao sinonim za sofisticiranu urbanost i ženstvenu eleganciju. Njihovi komadi redovito se pojavljuju na crvenom tepihu, stranicama modnih magazina i društvenim mrežama, dok ih nose poznate osobe i trendseterice diljem svijeta.

Nova kolekcija talijanskog brenda donosi odjevne predmete koje je lako prilagoditi svakoj prigodi, omogućujući transformacije iz dnevnog u večernji look s izmjenom ili dodavanjem samo jednog komada. Nosivost i upečatljivost novih komada osiguravaju izražavanje individualnosti i isticanje u svakom trenutku.

image
PINKO
image
PINKO
image
PINKO

Casual i odvažne kombinacije

Posebnost PINKO kolekcije jest i u tome što svakodnevni ležerni komadi nose dašak odvažnosti. Oversized košulje, lepršave suknje, maksi haljine, cargo ili fluidne hlače lako se kombiniraju i ostavljaju dojam bez prevelikog truda. Nova kolekcija donosi i kožne komade poput biker jakni idealnih za prijelazno vrijeme, kao i traperice inspirirane 90-ima koje ističu smjelost i samopouzdanje.

Glamur za posebna događanja

Nova kolekcija odiše glamurom i luksuzom zahvaljujući korištenju glamuroznih materijala, krojeva i komada. Haljine od svile s elegantnim krojevima, suknje i bluze od sjajnih materijala poput satena te bogati dekoltei ili raskošni vezovi ističu ženstvenost i privlačnost. Ovi komadi su savršeni za svečane događaje, ističući eleganciju i raskoš u svakom koraku.

Zakovice na različitim komadima stvaraju jedinstvenu kombinaciju grunge chic izgleda, dok perje donosi osjećaj luksuza i glamura. Ova kombinacija stvara hrabar, ekscentričan i nezaboravan modni izričaj koji privlači pažnju. S druge strane, svileni i satenski komadi poput haljina, bluza i suknji dodaju dodir sofisticiranosti svakoj kombinaciji. Ovi luksuzni materijali nude neodoljiv osjećaj glatkoće i prozračnosti, istovremeno pružajući raskošan sjaj koji privlači pažnju.

image
PINKO
image
PINKO
image
PINKO

Prepoznatljivi modni dodaci

Svaka PINKO kolekcija upotpunjena je modnim dodacima koji ističu stil i eleganciju. Torbe, remeni i obuća predstavljaju nezaobilazne detalje koji upotpunjuju svaki outfit. Love Birds torbe, izrađene od visokokvalitetnih materijala, savršeni su spoj funkcionalnosti i stila. Obuća u novoj kolekciji donosi brojne detalje poput PINKO monograma, metalnih aplikacija, remenčića zakovica ili perja.

image
PINKO

Nova kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2024. donosi izuzetnu modnu avanturu koja spaja suvremeni stil s elegancijom i udobnošću. S predanošću održivosti i pogledom u digitalnu budućnost, PINKO ne samo da oblikuje modnu scenu, već i postavlja standarde za buduće generacije.

Linker
22. svibanj 2024 14:17