TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
sve samo ne dosadne

Biste li ih nosili? Nove tenisice Adidas x Prada ponovno podižu prašinu, ovaj put iz drugih razloga!

Ako ste mislili da su prve tenisice iz suradnje Adidas x Prada podijelile mišljenja, pogledajte ove! u javnost su iscurile fotografije tenisica kojima će ova dva slavna brenda nastaviti suradnju, uspješno ili ne, procijenite sami.

U svijetu tenisica, najzanimljivije vijesti s kraja prošle godine bile su vezane uz dvije vruće suradnje, koje su najavile eru novog tipa luksuzne sportske obuće.

Dior je u suradnji s Nikeom izbacio visoke i niske sive tenisice ukrašene motivom čipke, u modelima Air Jordan 1 i Scai te oduševio, a suradnja modne kuće Prada sa sportskim brendom Adidas, podijelila je mnoga mišljenja.

Press foto

Press foto

Nakon višemjesečnih najava mnoge je šokiralo što je Prada na Adidasov legendarni model Superstar samo 'nalijepila' svoj logo, dok su pobornici ove kolaboracije oduševljeno uskliknuli da je riječ o pročišćenoj i profinjenoj kreaciji koju mogu razumjeti samo dobro upućeni.

Press foto

Po cijeni od 450 dolara, bijele tenisice, uz koje se mogla kupiti i torba, planule su iz online dućana, a kasnije je Prada najavila da će krajem godine izaći iste tenisice u još dvije boje, crnoj i srebrnoj te da će se limitiran komplet sa sva tri para moći nabaviti za vrtoglavu cifru od 3.170 dolara.

Press foto

Press foto

Stiže još jedan novitet, ovaj put obavijen misterijom

Jučer su u javnost pušteni još noviji vizuali novog modela tenisica iz timske suradnje Prade i Adidasa, koji su ponovno podigli prašinu, ali ovaj put ne zbog jednostavnosti modela.

Riječ je o bijelim 'šlapama/tenisicama' presvučenim prozirnim TPE materijalom koji otkriva sam kostur cipele. Najupečatljiviji detalj poprilično bljedunjave tenisice je crvena traka na peti, prepoznatljiv pečat sportske sekcije kuće Prada.

Ovog puta neki smatraju da je model prezamršen i apsolutno neugledan i da se za njih ne isplati izdvajati svotu od više stotina dolara, dok drugi jedva čekaju da se objavi njihov datum izlaska i cijena jer ih smatraju - predivnima.

Čitajte i...

Hit tenisice Victorije Beckham opet aktualne: Rasprodaju se kao lude, a mogu se naručiti i do Hrvatske

Jacquemus zna kako privući pažnju: Moderni kralj torbica izbacio novu hit kolekciju

Obratite pažnju! Trendi Skandinavke ponovno najavljuju trendove koje ćemo svi nositi

Linker
19. travanj 2024 11:14