kao šumska vila

Čarolija zvana eNVy Room: Poznata influencerica blista u novim vjenčanicama naših dizajnera

Kad su vjenčanice i hrvatski dizajn u pitanju, dvojbe nema, poznati modni duo koji se krije iza imena eNVy Room prvi je na listi najpoželjnijih bijelih haljina koje brojne Hrvatice biraju za hod do oltara te svadbenu feštu. Nova kolekcija u isto je vrijeme zavodljiva i elegantna, moderna i tradicionalna.

Poznati hrvatski dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović ponovno oduševljavaju svojom kolekcijom haljina za 'najčarobniji dan'.

image
eNVy Room vjenčanice
KARLA JURIć I IVE TROJANOVIć

Propagirajući viziju lagane, nepretenciozne i cjenovno prihvatljive vjenčane mode koja nudi široku lepezu krojeva i stilova oduševljavajući buduće mladenke različitih ukusa i bivajući prikladnom za različite vrste vjenčanja, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović su, u žaru ovih ćudljivih vremena, dokazali kako su kormilo svog brenda uvijek okretali u ispravnom smjeru.

image
eNVy Room vjenčanice
KARLA JURIć I IVE TROJANOVIć

Čudnovati Zeleni vir u srcu Gorskog kotara poslužio je kao savršena kulisa za najnoviju bridal kampanju poznatog dvojca koju su svojim objektivima snimili talentirani mladi fotografi Karla Jurić i Ive Trojanović. Kao da su zaogrnute posebnom dozom magije, stotine očaravajući nijansi zelene oaze čudesno su se ispreplele s kontrastnim bijelim tonovima i romantičnom eNVy room estetikom tvoreći sanjivu modnu bajku koja poziva na maštanje. Neodoljivoj ljepoti vizuala pridonijela je i predivna Nabilah Harron kao lice kampanje, a talentirana vizažistica potpisuje i make-up ove modne priče.

image
eNVy Room vjenčanice
KARLA JURIć I IVE TROJANOVIć

Nudeći odmak od klasičnog poimanja vjenčanice, a pritom ne odustajući od svoje, nadaleko prepoznatljive siluete, eNVy room je bridal kolekcijom za jesen budućim mladenkama iznova ponudio rješenje koje će ih razoružati elegancijom, ali i praktičnošću te im tako omogućio da na dan koji s nestrpljenjem čekaju zablistaju kao najbolja verzija sebe. Stvoreni za beskrajno romantična, malena i intimna vjenčanja u krugu najbližih, vjenčane modele iz nove bridal kolekcije odlikuje udobnost, nosivost i jednostavnost, ali i prilagodljivost drugim svečanim prilikama.

Uz pregršt raskošnih i voluminoznih vjenčanica urešenih delikatnim detaljima, atipični modeli poput kombinezona, odijela, kompleta te mini i midi vjenčanica jednostavnih linija, izrađeni od kvalitetnih ali netipičnih materijala te ukrašeni maštovitim detaljima oduvijek su bili dijelom bridal kolekcija popularnog dvojca, no ideja odmaka od klasike u novoj je kolekciji posebno akcentirana.

image
eNVy Room vjenčanice
KARLA JURIć I IVE TROJANOVIć

Tako će, primjerice, kombinezon s pojasom predimenzionirane mašne njegovim skidanjem postati klasičan komad kao stvoren za neke buduće svečane prilike, baš poput svilene slip haljine, ovoga puta dužine do polovice lista, koja odavno slovi kao simbol ultimativne elegancije i dobrog stila.

image
eNVy Room vjenčanice
KARLA JURIć I IVE TROJANOVIć

Svojom praktičnošću može se podičiti i maksi haljina senzualno otkrivenih leđa i naglašenih ramena izrađena od netipičnih bijelih ljuskica, kao i romantična midi haljina s prorezom, ogoljenim ramenima i puf rukavima koja, sasvim lako, može postati suputnik u romantičnim ljetnim šetnjama uz more ili pak glamurozni odabir za kakvu posebnu večeru. No, nosivosti i jednostavnosti unatoč, eNVy room niti ovoga puta nije zaboravio poseban začin svake svoje modne priče - eleganciju, bajkovitost i ženstvenost koja se beskompromisno isprepliće sa svakim šavom njihovih modnih bajki, nudeći ženama viziju ljepote i snage od koje ne smiju odustati niti u nepredvidljivim vremenima u kojima živimo.

image
eNVy Room vjenčanice
KARLA JURIć I IVE TROJANOVIć

Kako do eNVy Room vjenčanice?

Odlučite li se svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu brenda eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima, temeljenima na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete idealni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno, opušteno i sigurno. Budući da se sve haljine izrađuju po mjeri, važno je napomenuti da svoj termin trebate rezervirati na vrijeme. Termin u trajanju od sat vremena naplaćuje se 200 kuna, a taj se iznos, ako naručite vjenčanicu, odbija od konačnog iznosa vaše haljine. Također, valja napomenuti kako eNVy room ne izrađuje vjenčanice po tuđim skicama, a jedino što možete zatražiti su sitne preinake postojećih modela poput dubine dekoltea, otvora na leđima ili pak dužine rukava. Osim najnovije bridal kolekcije za jesen, u showroomu modnog dvojca eNVy room u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu moći ćete pronaći i pregršt modela iz prošlih kolekcija u širokom dijapazonu različitih stilova.

image
eNVy Room vjenčanice
KARLA JURIć I IVE TROJANOVIć
Linker
30. svibanj 2023 05:11