Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
U suradnji s reebokom

Hit tenisice Victorije Beckham opet aktualne: Rasprodaju se kao lude, a mogu se naručiti i do Hrvatske

Britanska dizajnerica Victoria Beckham obnovila je zalihu najpopularnijih komada iz sportske kolekcije u suradnji s brendom Reebok - tenisice, hlačice i topići oduševljavaju na prvu jer iz njezinog online dućana nestaju u hipu!

Bivša zvijezda grupe "Spice Girls", a već godinama priznata modna dizajnerica Victoria Beckham, i dalje radi punom parom.

Press foto

Na veselje brojnih obožavateljica, u njezinom je shopu obnovljena kolekcija nastala u suradnji sa sportskim brendom Reebok, u kojoj se može pronaći pregršt najpopularnijih, udobnih i elegantnih sportskih komada.

Press foto

Kako na svojoj službenoj stranici objašnjava sama dizajnerica, kolekcija je inspirirana opuštenim i nepretencioznim devedesetim godinama prošlog stoljeća, a u ovoj se odjeći i obući možete 'zaletjeti' do škole s djecom, u teretanu, do grada, gdje god poželite.

Press Foto

Paletu čine crna i snježno bijela boja, u spoju s bogatom Yves Klein plavom nijansom i bojom kalifornijskog pijeska, objašnjava dizajnerica.

U kolekciji se nalaze topići, tajice, hlačice, trenirke i majice s kapuljačom, te sportske dokoljenke i tenisice koje se prodaju kao lude.

Press foto

Model visokih tenisica Reebok x VB Dual Court Mid Sneaker, dolazi u crnoj bijeloj i srebrnoj boji, dok niske tenisice u modelima Rapide i Bolton možete pronaći u plavoj, bijeloj i ružičasto/bež nijansi.

Press foto

Najpopularniji je model Bolton u 'beige stone' nijansi, a za njega je, kao i za ostale tenisice iz ove kolekcije potrebno izdvojiti 1.900 kuna.

Press foto

Jednostavnost s dozom luksuza dolazi u pristupačnijim cijenama od klasičnih komada s potpisom dizajnerice pa se cijene kreću između 250 i 2000 kuna.

Press foto

Cijela kolekcija dostupna u službenom online shopu Victorie Beckham, a može se naručiti i do Hrvatske.

Čitajte i...

Holi Coast: 'Ne želimo se zatrpavati balama materijala, ulažemo u fine tkanine iz lokalnih dućana'

13 pari fantastičnih cipela sa sniženja, za svaki stil i svaki džep

Kate Middleton ponovno je zablistala u istoj haljini, ali ovoga puta nosila je i neizostavan detalj

Linker
17. travanj 2024 12:05