Press Foto
Iz kreativne radionice CHYPKA

Hoodica hrvatskog brenda Chypka - neodoljiv spoj urbanog i tradicionalnog

Zagrebački streetwear brend na sceni je skoro dvije godine, a već iza sebe ima zavidnu količinu obožavatelja i kupaca

U Zagrebu je predstavljena nova kolekcija mladog brenda Chypka. Rioječ je o potpuno novoj modnoj igri u kolekciji Trading Game, u kojoj se posebno ističu hoodice sa Chypka natpisom na čičak koji se mogu mijenjati. Uz već prepoznatljiv motiv čipke, zagrebački dvojac Tadija Glasnović i Nikola Zorotović, ovoga su puta osimislili uniseks kolekciju u koju su po prvi puta ubacili i boje.

Press Foto

Zagrebački streetwear brend na sceni je skoro dvije godine, a već iza sebe ima zavidnu količinu obožavatelja i kupaca. Modne zaljubljenike i ljubitelje sreetwear stila osvojili su modelima koji vrhunski spajaju urbano i tradicionalno, jednostavnim i upečatljivim komadima odjeće koji na sebi nose tradicionalno ručno rađeni motiv hrvatske čipke.

Press Foto

Press Foto

Cijela priča osmišljena je tako da se uz kupnju hoodice dobivaju dva različita logo-natpisa, dok se posebno mogu kupiti natpisi u drugim bojama i kombinacijama. Kolekcija je osmišljena tako da su, osim jedne haljine, svi modeli unisex u veličinama d XS do XXL.

Press Foto

Ovoga puta odlučili su se maknuti od dosadašnje crno bijele varijante te se u kolekciji nalaze modeli u boji breskve, plavoj i žutoj. Od ove revije započeli su suradnju i sa Noss-om, te su uz najnoviju Chypka kolekciju, svi modeli ekskluzivno, dan prije svjetskog predstavljanja, nosili najnovije Jordan tenisice, koje u proizvodnji nisu bilie punih 18 godina.

Press Foto

Linker
20. travanj 2024 06:42