PROMO
Za odvažne

Ida Prester zagrijala atmosferu na predstavljanju nove jesenske kolekcije modnog diva za ‘kraljice‘ nove generacije

Moto nove kolekcije je hrabro, nepobjedivo i bez ispričavanja, a namijenjena je svim neustrašivim ženama koje se ne boje izraziti stav.

Moto nove kolekcije je hrabro, nepobjedivo i bez ispričavanja, a namijenjena je svim neustrašivim ženama koje se ne boje izraziti stav.

Jučer je u Art Parku, jedinstvenoj otvorenoj street art galeriji predstavljena nova H&M Studio kolekcija za jesen/zimu 2021. naziva "Queendom" u društvu predstavnika medija, stilista i brojnih influencera.

Umjetničke instalacije unutar parka poslužile su kao idealna kulisa ovom druženju na otvorenom dok je glazbeni nastup umjetnice Ide Prester Peševski idealno spojio glazbu i modu te zabavio uzvanike. Za odličnu plesnu atmosferu bila je zadužena DJ Rea.

image
Ida Prester
PROMO

"Upravo je veselje, razigranost, ali i hrabrost i odvažnost otvorenog i beskompromisnog iskazivanja svojih stavova sve ono zbog čega mislim da je moda važna, a ova kolekcija savršeno utjelovljuje ta dva, na prvi pogled nespojiva pristupa. Oduševljena sam kolekcijom" rekla je Ida.

Čitajte i: Nova H&M kolekcija idealna je za one koje vole ‘vladati‘: Krase je prodorne boje i odvažan nakit

Posebno za ovaj događaj umjetnik Boris Bare kreirao je umjetničko djelo istoimenog naziva „Queendom“ koji se idealno uklopio u ambijent zelenila parka.

image
Nova H&M Studio AW21
PROMO
image
Nova H&M Studio AW21
PROMO

Dizajnirana za kraljice nove generacije, a inspirirana modnim pionirkama, odvažnim, neustrašivim ženama, koje se ne boje izraziti stav, H&M Studio kolekcija, jesen/zima 2021 kombinira voluminozne oversized krojeve s kombinezonima, second skin pletivom i tajicama, te glamurozne kristalima optočene modne dodatke s uličnim loungeweareom.

Intenzivna paleta boja počevši s kraljevski plavom, preko moćne ljubičaste i žestoke narančaste i zelene, obilježava kolekciju prepunu referenci na kraljevski stil, izrađenu od od materijala iz održivih izvora, kao što su reciklirani poliester, organski pamuk i reciklirani poliamid.

image
Nova H&M Studio AW21
PROMO
image
Nova H&M Studio AW21
PROMO

“Puffer“ jakne, mini plesna „puff“ haljina i niz hlača širokih nogavica sa zanimljivim otvorima na koljenima ključni su komadi. Svakako valja istaknuti i suvremenu varijaciju trodijelnog prugastog odijela: uska jakna i prsluk u kombinaciji s hlačama vrećastog kroja. Mrežasti topovi posuti umjetnim dragim kamenjem, kao i poput druge kože uski kombinezoni i tajice, hrabro mijenjaju i naglašavaju siluetu.

Čitajte i: Tri hit komada obilježit će nadolazeće jesenske dane! Nosite ih uz otkačene futurističke ili pak retro detalje

Modni dodaci miješajući glamur i borbenost drže se načela maksimalizma – “više je više” pa nas očekuju gumene ogrlice prstenastog oblika i „choker” koji podsjeća na vodopad u kombinaciji sa željeznim kopčama, koje sadržavaju reciklirani cink i mjed. “Stiletto” čizme visokih potpetica s krupnim potplatom i teške gumene čizme, djelomično su izrađene od VEGEE, biljne alternative životinjskoj koži, od kože grožđa odbačene u procesu proizvodnje vina, što donosi posebnu draž večernjim kombinacijama.

H&M Studio kolekcija, jesen/zima 2021 od 9. rujna dostupna je samo online na hm.com.

image
Barbara Repe
PROMO
image
Mateja Frajsberger
PROMO
image
Ivana Pavić
PROMO
image
Katarina Mamić
FOTOGRAFIJE: PROMO
image
Ivana Mišković
PROMO
image
Doris Ostreš, Magda Smojver
PROMO
image
Ines Heli
PROMO
image
Ana Tevšić Nauković
PROMO
image
Ana Nikačević
PROMO
Linker
27. travanj 2024 00:06