Fanovi presretni

Kao njegove brojne kolegice, sada i Ed Sheeran ima svoju modnu kolekciju

Glazbenik je za ‘launch‘ svoje mini kolekcije od samo četiri odjevna predmeta odabrao maleni i nezavisni modni brend koji s njim dijeli jednaku strast prema ekologiji.

Jedan od najpopularnijih pop glazbenika današnjice Ed Sheeran ugledao se na svoje brojne kolegice - i odlučio u svoj životopis dodati i modni dizajn. Glazbenik je pokrenuo vlastitu ekološki-osviještenu kolekciju odjeće. Skroman kakav je, Ed zasigurno ne puca na pojavljivanje ne nekim od tjedana mode, jer umjesto da se obratio nekom od poznatih dizajnera ili razvikanih high street brendova odabrao je suprotan put.

Umjesto da izbaci preskupu kolekciju u nekom šminkerskom dizajnerskom dućanu, ili masovnu kolekciju koja će zauzeti police nekog globalnog lanca odjećom, Sheeran je svoju modnu avanturu promislio na svim razinama. Za sada Ed ima svojih nekoliko odjevnih komada - ponudu za sada drži jednostavnom - uz t-shirt i majicu s kapuljačom, Ed je osmislio hlače na tregere i ribički šešir, u modnim krugovima poznat i kao bucket hat.

Čitajte i: Oči pune suza! Pogledajte potresan spot Eda Sheerana i ukrajinskog benda Antytila

Pjevač je udružio s malenim nezavisnim brendom Lucy & Yak kako bi lansirao svoju kolekciju od četiri odjevna predmeta. Izlazak Edove kolekcije najavljen je kasnije ovog mjeseca. Umjetnik kaže da je dizajn inspiriran njegovim albumom Equals, koji osim što je srušio sve rekorde slušanosti, pjevač upravo promovira na svjetskoj turneji po rasprodanim stadionima. Mlada ekipa koja vodi modnu kuću Lucy & Yak objasnila je kako su stvorili ovaj jedinstveni dizajn s Edovim potpisom.

"Leptir koji je korišten u dizajnu Edova albuma njemu ima vrlo posebno značenje tako da smo počašćeni što smo ga mogli oživjeti kao dio ove posebne kolekcije Yaksa. Pogotovo zato što znamo da Ed dijeli istu strast kao i mi, da činimo dobro za okoliš”, kazala je Lucy Greenwood, suosnivačica Lucy & Yak. Mladi dizajneri veliki su obožavatelji Sheerana i uzbuđeni su što će se ovom suradnjom spojiti dva svijeta - Sheerios i Yakkers - njihovi i njegovi obožavatelji. Također je otkrila da su kampanju za Edovu kolekciju odradili njegovi obožavatelji.

Linker
19. travanj 2024 12:09