Čarobna

Katarina Baban izbacila novu kolekciju haljina čije je zaštitno lice Ivana Mišerić: ‘Obožavam nju i njezine haljine‘

Prijateljice i kolegice iz showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ udružile su se u kampanji za novu liniju haljina Lillith by Katarina Baban. U kolekciji dominiraju bež nijanse, a haljine prije svega odišu glamurom.

Lilith by Katarina Baban i ove godine osvaja jesen pastelnim bojama! Nova AUTUMN21 kolekcija obiluje romantičnim, ženstvenim haljinama u prepoznatljivim Lilith tonovima - od bijele, puder roze preko nježne boje marelice sve do dominantne crvene.

Kolekcijom dominiraju svečane haljine idealne za svaku prigodu u kojoj želite posebno zasjati. Za razliku od dosadašnjih kolekcija Lilith ove jeseni unosi dašak seksipila kroz neodoljive modele koji laskaju ženskoj figuri te vas potiču da se osjećate neodoljivo i senzualno.

image
Lillith by Katarina Baban
DORA BARKER

Ovom kolekcijom dizajnerica Katarina Baban oslonila se na želje svojih klijetica koje je pomno upijala i osluškivala te ih odlučila ispuniti.

"Cijenim i volim svoje klijentice pa volim čuti njihovo mišljenje, ideje i želje što bi voljele pronaći unutar mojih kolekcija. Ovoga puta naglasak je pao na duge svečane haljine izazovnijih krojeva za one odvažnije, no dalje smo ostali u našoj estetici elegantne žene koja uživa u romantici. Želim da se žene noseći ovu kolekciju osjećaju nesputano i ugodno. Najdraže mi je čuti kada klijentice komentiraju kako su haljine ugodne za nositi. Haljina ne treba sputavati već baš naprotiv - trebate se u njoj osjećati slobodno, lepršavo i besprijekorno!”, rekla je dizajnerica i glumica Katarina Baban.

image
Lillith by Katarina Baban
DORA BARKER

Materijali korišteni u kolekciji su svila, čipka, viskoza te saten, a uz nezaobilazne svečane haljine u kolekciji se mogu pronaći i modeli za svaki dan te nekoliko modela vjenčanih haljina.

"Djevojke su prekrasno reagirale na naše dosadašnje modele neklasičnih vjenčanica te smo im odlučili i ovom kolekcijom ponuditi nekoliko modela u bijeloj boji. IT komad kolekcije je svakako vjenčanica Diana, svilena haljina golih leđa s predivnim aplikacijama na leđima i ramenima", dodala je Baban.

image
Lillith by Katarina Baban
DORA BARKER

Zaštitno lice kampanje je prekrasna radio voditeljica Ivana Mišerić koja se savršeno uklopila u Lilith bajku s daškom glamura starog Hollywooda.

Čitajte i: Kreacije za prave romantičarke osvajaju na prvu, no najveće zvijezde kampanje ipak su u krznu

“Prijateljstvo i suradnja s Ivanom započeli su na snimanju showa "Tvoje lice zvuči poznato". Oduvijek sam joj se divila jer je naprosto prekrasna, a kada sam ju napokon upoznala shvatila sam da je kao osoba još divnija! Jedva sam dočekala priliku za ovakvu suradnju jer je Ivana uistinu model za poželjeti! Kada smo počeli smišljati priču oko ove kampanje potpuno sam ju mogla zamisliti u ulozi modela! Uz nju nam je na setu društvo pravila i njezina prekrasna samojedica Buca koju smo odlučili uključiti tako da i ona krasi fotografije ove kampanje", rekla je glumica i dizajnerica.

image
Lillith by Katarina Baban
DORA BARKER

Ivana nije krila oduševljenje snimanjem:

“Iako nisam profesionalni model guštala sam kao da jesam! Baš zato što nisam u prirodnom okruženju - kampanje radim samo s ljudima koje osjećam srcem i koji rade posebno lijepe stvari u kojima se vidim. Veliko mi je zadovoljstvo i čast biti dio Katarinine priče jer predstaviti nečiji talent kroz sebe i svoju osobnost je stvar povjerenja koje imamo jedna u drugu. Meni jako velika stvar. Volim nju i volim sebe u njenim haljinama! Uživala sam beskrajno i ova simbioza je brutalno uspjela! Snimanje je bila jedna ženska avantura, bez stresa, cure su me sredile odlično, Buca samojedica je cijelo vrijeme bila uz nas, haljine su legle savršeno...nisam mogla poželjeti bolje. Napravile smo ozbiljno dobar posao i veslim se pokazati svima ovu vrstu umjetnosti - treba znati napraviti prekrasnu haljinu u kojoj će se žena osjećati jednako tako kada ju odjene", zaključila je Ivana.

image
Lillith by Katarina Baban
DORA BARKER

Čitajte i: Tenisice s domaćim potpisom najljepši su ukras proljetnim izdanjima! Znamo kako ih nositi na tri šik načina

Linker
18. travanj 2024 11:24