Nešto novo, nešto svježe

Tenisice s domaćim potpisom najljepši su ukras proljetnim izdanjima! Znamo kako ih nositi na tri šik načina

Tenisice već odavno nisu rezervirane samo za sportske aktivnosti, već su s godinama postale ultimativna obuća za apsolutno sve prilike i kombinacije. Više vas nitko neće blijedo gledati ako spojite tenisice s elegantnom haljinom ili dođete u njima na posao, a limitirana kolekcija domaćeg brenda kao stvorena je za slaganje veselih proljetno-ljetih outfita.

Nakon glomaznih tenisica koje su zauzele modni tron posljednjih godina, ponovno su u fokusu one nešto laganije i suptilnije, ali nimalo manje zanimljive. Svim ljubiteljicama mode hrvatski modni brend Lilith by Katarina Baban donosi novu poslasticu - veselu kolekciju tenisica u suradnji s hrvatskim brendom Borovo.

"S obzirom da nisam ljubitelj pomodnih tenisica koje su danas sveprisutne, odlučila sam dizajnirati model koji uistinu ide na sve proljetne i ljetne haljine i kombinacije koje si sami zamislimo. Nešto romantično, nježno, upečatljivo, a opet jednostavno i nosivo. Nastale su u suradnji s Borovom koje sam posjetila još prošle godine gdje sam saznala sve o načinu izrade, materijalima te mogućnostima dizajna. Od prve skice, printa, probnih materijala i uzoraka, došli smo do finalnog proizvoda koji me oduševio čim sam ga ugledala. Stoga vjerujem da će oduševiti sve ljubiteljice nježnog i ženstvenog stila te dati vlastiti pečat modnom izričaju" – istaknula je dizajnerica.

Čitajte i: Nova kolekcija domaćeg brenda poručuje: Ovo proljeće i ljeto slavimo prosperitet i novu, svjetliju budućnost

image
DORA BARKER
image
Platnene tenisice od prirodnih materijala s gumenim potplatama dolaze u više prepoznatljivih pastelnih boja.
DORA BARKER

Ova modna poslastica dolazi u pravi tren, budući da naš najpoznatiji proizvođač cipela, Borovo, u lipnju ove godine slavi svoj 90-ti rođendan. Platnene tenisice od prirodnih materijala s gumenim potplatama dolaze u više prepoznatljivih pastelnih boja, a mogu se kombinirati na mnogo zanimljivih načina, a mi predlažemo tri pobjedničke kombinacije:

image
Domaći brend iza kojeg stoji kazališna glumica Katarina Baban u suradnji s Borovom osmislila je ultimativni komad za tople dane.
DORA BARKER

Na lepršavu haljinu u vibrantnoj boji

Pastelne tenisice sa simpatičnim printevima odlično će izgledati na haljine jarkih boja poput one boje ciklame ili Barbie ružičaste. Jednu takvu nosi i Katarina Baban, inače kazališna glumica, ali i uspješna poduzetnica koja stoji iza brenda.

Osim haljine koja bojom odgovara boji tenisica, slobodno se poigrajte i colorblock tehnikom pa umjesto ružičaste odjenite crvenu haljinu ili onu boje breskve.

image
Košulja Reserved, 179,90 kuna; Levi's traper suknja, 484 kune, Lilith tenisice, 399 kuna.
LILITH TENISICE

Na kratku traper suknju i košulju

Traper suknja bezvremenski je komad u kombinaciji s tenisicama, a uz dodatak košulje čini sjajni outfit za razne prilike pa i posao. No, ako vam posao nalaže nošenje dužih suknji, midi traper suknja cigareta kroja bit će idealna zamjena za kratku.

Što se tiče košulje, ona neka bude u nekoj veseloj boji, bliskoj bojama na tenisicama, dok će plava boja trapera dati oku privlačan kontrast.

Čitajte i: Trendi lekcije jedne od najbolje odjevenih Hrvatica! Gdje god se pojavi, dominira svojim stilom

image
Karirani sako Stradivarius, 299,90 kuna, tajice s trakom Zara 299,90 kuna; Lilith tenisice, 399 kuna.
LILITH TENISICE

Na tajice s trakom i sako

Zašto se ne biste poigrali uzorcima? Ako jedan komad garderobe ima uzorak, ne znači da ostali komadi moraju biti jednobojni. U ovom slučaju predlažemo da uz Lilith tenisice odjenete ponovo popularne tajice s pričvrsnom trakom kakve su se nekada nosile, a na njih prebacite sako kariranog uzorka.

Važno je samo da sako ima barem jednu boju sličnu onoj na tenisicama. Ova kombinacija odlična je za posao, ali i za druženje u gradu.

Linker
20. travanj 2024 15:45