Bojan Zibar
TOTALNI HIT

Kultni brend Vespa izbacio kul tenisice: Šarmantne su poput istoimenog vozila na dva kotača

Jedan od vodećih brendova u svijetu motornih vozila na dva kotača, Vespa, još od 1946., broji obožavatelje diljem svijeta zbog talijanskog bezvremenskog stila koji je sada prenio i na svijet mode.

Kultni brend predstavio je tenisice istog naziva – Vespa, koje su u najkraćem mogućem roku postale hit. One zasigurno nisu par onih tenisica koje viđate svakodnevno, jer ne spadaju pod 'mainstream'. Kako u duhu Vespe sve postaje odraz osobnosti i talijanskog načina života, tako je i u ovom slučaju.

Bojan Zibar

Bojan Zibar

Bojan Zibar

Vespa tenisice dostupne su u odabranim ShoeBeDo dućanima, a svaki će ih znalac znati iskombinirati i nositi na najbolji mogući način. Crvene, bijele, plave, prozračne, lagane, a opet lako nosive i moderne.

Bojan Zibar

Svaki model sadrži prepoznatljive stilske elemente Vespe, bilo u dizajnu, boji ili detaljima, a iznimna pažnja usmjerena je na izbor materijala, kao i na kvalitetu i preciznost izrade, eleganciju i funkcionalnost.

Bojan Zibar

Bojan Zibar

Zagrebom su nedavno zahvaljujući Vespa klubu Zagreb, prodefilirali najneobičniji modeli Vespa motocikala koji su se savršeno uklopili u modnu priču o istoimenim tenisicama.

Linker
15. travanj 2024 06:52