Press foto
divne kreacije i privatno nosi

Manekenstvo joj pristaje: Hrvatska tenisačica Donna Vekić u novoj glamuroznoj ulozi

Tenisačica Donna Vekić blista na fotografijama najnovije modne kampanje hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

24-godišnja sportašica menekenskog izgleda Donna Vekić postala je novo zaštitno lice brenda Lei Lou, a atraktivne je fotografije za kampanju snimala u sunčanoj Opatiji, točnije u prostorima čuvenog hotela Milenij.

Press foto

Na fotografijama Donna predstavlja modele iz najnovije pred-jesenske kolekcije Aleksandre Dojčinović, pune boja i glamuroznih krojeva.

Press foto

Kolekciju čije je zaštitno lice, Donna nije nosila samo pred kamerama, u ženstvenim je se haljinama i s upečatljivim nakitom s potpisom Dojčinović, posljednjih dana može vidjeti i privatno.

Press foto

"Aleksandrina Pre-Fall kolekcija sjajna je nadopuna ljetu u tijeku, ali opet dovoljno svježa i versatilna, idealna i za prve nešto hladnije dane. Utjelovljuje dva kontrastna senzibiliteta - urbanu Lei Lou djevojku koja u svojoj omiljenoj haljini ide na sastanke i kave s prijateljicama i damu koja će te iste haljine nježnim accessoiresom pretvoriti u glamurozne kreacije za najljepša životna događanja. Najava je to i nove filozofije jednog od naših najuspješnijih modnih brendova koji se, kao i brojni svjetski, polako okreće održivoj modi, kao novoj budućnosti", izjavili su glasnogovornici brenda.

Press foto

"Riječ je o capsule pre-fall kolekciji koju karakteriziraju wrap midi haljine od fine svile, one u nježnim printevima, ali i novi nakit i remenje sa statement kopčama, kao i cipele koje su veće nekoliko sezona naš bestseller. Željela sam napraviti jedan idiličan uvod u hladniju sezonu jer je doza optimizma nešto što nam je u ovom trenutku svima itekako potrebno. Sretna sam što je upravo Donna utjelovila tu jednu novu, neustrašivu Lei Lou curu koja hrabro i s osmijehom kroči kroz život, nižući uspjeh za uspjehom", dodala je dizajnerica Dojčinović.

Press foto

Inače, za vrijeme pandemije, Donna je otkrila jedan novi hobi. Otkrila je kako ju isprobavanje novih recepata i kuhanje opušta, što je s fanovima podijelila i na YouTubeu.

Čitajte i...

Donna Vekić: 'Teško je suditi Novaku jer ako odete u restoran, vidjet ćete čovjeka na čovjeku'

Donna Vekić izolaciju koristi za novu karijeru? Objavljenim videima otkrila dosad skrivenu strast

Legenda do legende: Donna Vekić okupila najveća imena hrvatskog tenisa u Osijeku, gdje su pokazali što još znaju

Linker
20. travanj 2024 04:21