Donna Vekić
 Saša Burić
'ŽAO MI JE NOVAKA'

Donna Vekić: 'Teško je suditi Novaku jer ako odete u restoran, vidjet ćete čovjeka na čovjeku'

I dok brojni svjetski mediji kritiziraju najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića zbog toga što se nekoliko tenisača, među kojima je i on, zarazilo koronavirusom na teniskom Adria Touru, hrvatska tenisačica Donna Vekić pružila je podršku Đokoviću.

"Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka, jer dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere", objavila je Donna Vekić, koja je igrala na zadarskom turniru Adria Toura.

Alen Večanin
Donna Vekić bila je domaćica humanitarnog turnira u Osijeku...

Također, nakon prvog testa na Covid-19 koji je pokazao da je Donna negativna, danas su stigli rezultati drugog testa koji je još jednom potvrdio da Donna Vekić nema koronavirus, priopćila je u petak njena predstavnica za javnost.

"Život profesionalnog sportaša može razumjeti samo osoba koja prolazi ista odricanja. Stalno sam na putu, tijekom godine odradim i do dvadeset i četiri turnira - rekla je Donna koja je tenisu posvećena od svoje desete godine. U rodnom Osijeku želja joj je jednog dana izgraditi teniski centar, kako bi njezini sugrađani imali uvjete za bavljenje sportom koje ona nije imala, a iako se ne vidi u manekenskoj ulozi, nedavno se u magazinu Gloria našla prvi put u ulozi modela i snimila ekskluzivni editorijal pri čemu je, kako je sama priznala, istinski uživala.

EKSKLUZIVNI INTERVJU I EDITORIJAL S TENISKOM ZVIJEZDOM: Donna Vekić u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli

Split,140719                                   Hrvatska tenisacica Donna Vekic snimana na otoku Sveti Klement, uvali Palmizana nedaleko od Hvara                                        Snimio-Sasa Buric
Saša Burić
Donna Vekić

Prilaze li joj dečki?

"Dečki uvijek prilaze. No nemam problem s tim. Ako mi netko nije zanimljiv, brzo to riješim. Još nitko nije imao tako originalan “upad“ da bi me ozbiljnije zainteresirao", kazala je Donna u intervjuu i dodala kako ne vidi ništa loše ni u tome da žena prva pokaže inicijativu. Iako ne zamišlja savršenog muškarca, kod nje su u prednosti visoki frajeri koji imaju dobru frizuru, ali i oni koji su dio sportskog svijeta.

modna revija Aleksandra Dojcinovic / Tehnicki muzej Nikola Tesla / Zagreb 02.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Donna Vekic
Maja Jurović

Čitajte i:
Legenda do legende: Donna Vekić okupila najveća imena hrvatskog tenisa u Osijeku, gdje su pokazali što još znaju
Donna Vekić izolaciju koristi za novu karijeru? Objavljenim videima otkrila dosad skrivenu strast

Donna Vekić bira kozmetiku bez sastojaka s 'crne liste'

Linker
22. rujan 2022 20:00