Marko Grubnić Instagram
Akcija darivanja

Marko Grubnić radi generalku u ormaru i poklanja dizajnersku odjeću: Pozvao sve da mu se jave porukom

Poznati stilist odlučio je nekima od svojih pratitelja uljepšati dan i pokloniti im dizajnersku odjeću iz svog ormara koju više ne nosi, a onima koji si je ne mogu priuštiti će dobro doći.

Poznati stilist odlučio je nekima od svojih pratitelja uljepšati dan i pokloniti im dizajnersku odjeću iz svog ormara koju više ne nosi, a onima koji si je ne mogu priuštiti će dobro doći.

Čak i oni koji ne nose markiranu odjeću i kažu da im to nije važno, sigurno su barem jednom potajno poželjeli imati nešto od dizajnerskih komada. Naravno, nije sve u odjeći i markama, ali ponekad si želimo nešto pokloniti, a ne možemo si to priuštiti.

Zato se domaći stilist Marko Grubnić odlučio raščistiti svoje ormare i riješiti se viška markirane odjeće koju ne nosi, tako da ju pokloni onima kojima je potrebna.

Marku ovo nije prvi put da poklanja svoju odjeću, a inicijativu je objavio na društvenim mrežama.

"Dragi moji, pospremajući danas svoje ormare, shvatio sam da želim opet poklanjati neke svoje stvari... Imam dosta toga što ne nosim, a gotovo je kao novo, pa sam odlučio u narednih 7 dana razveseliti neke od Vas raznim poklonima... Svaki dan ću objavljivati storyje u nadi da će se javiti netko kome je to nešto potrebno, netko kome će služiti... Ne morate ništa posebno raditi, samo pratite moje storyje i javite se porukom ako vam se nešto svidi... zaista bih volio da mi se jave ljudi kojima mogu bar malo pomoći i uljepšati dan... Pusa svima...", napisao je na Instagramu.

Ranije ove godine Marko je za IN Magazin otkrio da sprema vjenčanje i posebno iznenađenje. Iako nije htio otkriti detalje svog ljubavnog života, rekao je kako je odluka o ženidbi pala nakon šest mjeseci veze.

"Vjenčat ćemo se već ove godine! No, hajmo prvo skočiti pa reći 'hop'. Tako da sam ja jako sretan u životu", poručio je stilist.

Čitajte i:

Pidžama kao odijelo nikada nije izgledala toliko privlačno: Poznate dame nose je na neodoljive načine

'Šlinga' - rupičasti komadi osvajaju modnu scenu, a nose se u svim prilikama

Dizajnerica oduševila monokromatskim lookom, ali su pažnju privlačile cipele

U mini haljini jarke boje Maja Šuput je upadala u oči, a s njom se uskladio i Modni mačak

Linker
27. travanj 2024 05:20