Iskreno i duhovito

Mia Dimšić na Eurosongu će zablistati u glamuroznom izdanju, a otkrila je i koji je njen ‘guilty pleasure‘

Na press konferenciji u Torinu, glazbenica je otkrila koji je njezin slatki grijeh te nasmijala obožavatelje, a čini se kako ćemo njezino modno izdanje još dugo pamtiti.

Naša ovogodišnja predstavnica na glazbenom natjecanju Eurosong koji će se uskoro održati u Torinu, Mia Dimšić, nasmijala je mnoge obožavatelje prilikom intervjua na press konferenciji.

Naime, voditelj je glazbenicu nakon tonske probe upitao koji je njezin guilty pleasure kada je riječ o hrani, a Mia je bez razmišljanja odgovorila: "kulen!".

Voditelju isprva nije bilo jasno što je to kulen, no glazbenica mu je objasnila kako izgleda njezino omiljeno jelo.

"Hrvatska regija iz koje dolazim je Slavonija, a poznata je po vrsti kobasice koja se zove kulen, ali to je jako dobra kobasica - morate je probati", kazala je Mia koja je među omiljenim jelima također istaknula čobanac i fiš paprikaš.

image

Mia će Hrvatsku predstaviti na torinskoj pozornici 10. svibnja.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Mia će Hrvatsku predstaviti na torinskoj pozornici 10. svibnja, a otkrila je i kakvu će kreaciju nositi. Nakon jednostavne kombinacije u crnoj boji u kakvoj je nastupila na Dori, Mia će zasjati u izdanju u kakvom je još nismo imali prilike vidjeti. Naime, pred europskom će nas publikom predstaviti u kreaciji brenda ELFS, a držat će se vodećeg modnog trenda - color blockinga.

image

Mia će zasjati u izdanju u kakvom je još nismo imali prilike vidjeti.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Čitajte i: Početak prijateljstva? Mia Dimšić otputovala je u Izrael, a tamo se druži s Konstraktom

Kako donosi Jutarnji, raskošnu haljinu boje fuksije s pripadajućim gornjim dijelom, u kojoj se naša ovogodišnja eurovizijska predstavnica u nedjelju ujutro pojavila na prvoj generalnoj probi u Torinu, osmislili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica rukovodeći se širom perspektivom nastupa koji se u odnosu na Doru jako promijenio.

image

Pred europskom će nas publikom predstaviti u kreaciji brenda ELFS.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Na kladionicama se Mijina pjesma Guilty Pleasure nalazi na 24. mjestu, a ako se prognoze ostvare, Miju ćemo gledati i u finalu 14. svibnja.

Linker
17. travanj 2024 21:07