Za najljepše trenutke

Neodoljivo romantična: Nova bridal kolekcija Envy Rooma sve je što mladenka može poželjeti!

Već tradicionalno, početkom godine, atelje modnog dvojca eNVy room biva obogaćen novim vjenčanim modelima, uvijek nas iznova podsjećajući na svu eleganciju, šarm i ženstvenost kojima su protkane njihove bridal priče. Jedna takva priča, u formi nove, neodoljivo romantične kolekcije, oživjela je i sada, zaogrnuta prepoznatljivom eNVy room estetikom i oplemenjena notom nostalgije.

Imajući na umu da će njihove kreacije obilježiti najposebnije životne trenutke, ali i da se ukusi i želje budućih mladenki uvelike razlikuju, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović uvijek kreiraju svoje bridal kolekcije tako da ponudu svog ateljea obogate s pregršt novih modela u paleti različitih stilova te prikladnih za različite tipove vjenčanja.

Ovoga je puta popularni tandem kreirao pedeset vjenčanih modela s fokusom na haljinama koje variraju u dužinama i krojevima, uz dodatak kombinezona i jedno oversized odijelo.

Osim elegancije i glamura koji prožima kolekciju, ona se uvelike odlikuje i praktičnošću. To je posebice vidljivo kod onih modela koji su dizajnirani tako da se uz razne dodatke (poput odvojivih puf rukava ili transparentne suknje sa šlepom izrađene od organze ili tila sa šljokicama) transformiraju u "nove" komade, dajući mladenki mogućnost da tijekom večeri promijeni do tri različita stylinga sa samo jednom haljinom ili kombinezonom.

Čitajte i: Nova kolekcija vjenčanica s potpisom ALDUK nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

U fokusu nove kolekcije senzualno su otkrivena ramena što se posebno ističe na korzetiranim haljinama gdje svilena tkanina ili čipka nježno padaju preko ruku. Kolekcijom se provlače i modeli zavodljivih proreza, dubokih dekoltea ili graciozno ogoljenih leđa, uz dominantan lajt motiv koji čine glamurozni, voluminozni rukavi.

Modeli variraju u širokoj paleti krojeva, od onih koji prate liniju tijela pa sve do modela raskošnog volumena, dok su od tkanina najzastupljeniji nježni i lepršavi svileni materijali, podatan svileni saten te svileni til kao i uvijek romantične čipke sitnog i reljefnog dezena s decentnim sjajem ili posute sitnim biserima.

Nadahnuće za kreiranje triju novih modela eNVy room je pronašao u kolekcijama davnijeg datuma, točnije kolekciji za sezonu 2008/09.

Tada je eNVy room po prvi puta kreirao svoje "balon" haljine po kojima je postao prepoznatljiv i koje su u ono vrijeme bile izrazito traženi modeli. Za ovu, najnoviju kolekciju, dvojac je reinterpretirao upravo te, popularne "balon" haljine i to u tri modela. Jedna od tih haljina, sprijeda kraća, a iza duža, inspirirana je kultnim video spotom za hit "November Rain", a u kampanji 2009. godine nosila ju je Kristina Sajko. Drugi model je kratka mini balon haljina, a treća je korzetirana haljina sirena kroja koja prati liniju tijela do bedara i širi se u voluminozni donji dio nalik balonu te je nadopunjena šlepom. Izrađene od transparentne organze s otisnutim floralnim motivima, osim upečatljivog kroja koji zasigurno biti primijećen, odlikuje ih i izrazita lakoća i prozračnost.

Linker
30. svibanj 2023 05:12