za toplo vrijeme

Nježna, romantična i puna sjajnih ideja: Dizajnerica Anja Stehlik predstavila novu kolekciju ‘Dream‘

Stvorena sa svrhom da traje i s fokusom na biorazgradive i prirodne materijale nova Stehlik kolekcija za proljeće/ljeto 2021. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade.

Za ovu modnu sezonu dizajnerica Anja Stehlik predlaže kombinaciju boho chica, indie stila, suvremene romantike, ali i elegantnih komada u bijeloj i baby plavoj boji. Bogate, duge, lepršave haljine intenzivnog ili nježno - cvjetnog uzorka oduševljavaju na prvi pogled.

Haljine od svile razigrane su okomitim volanima, gdje se naglašava djevojačka razigranost, elegancija i individualnost.

image
STEHLIK kolekcija proljeće/ljeto 2021.
SARA SIJAN

Dizajnerica koja investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave unikatan stil te nosivost od jutra do večeri.

Čitajte i: Čarobna priča puna topline i ljubavi: Nova kolekcija dizajnerice Anje Stehlik slavi male rituale uživanja

Njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma, no istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.

image
Pastelne, baby boje hit su ovog proljeća.
SARA SIJAN

Poseban akcent

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja statement modele koji će postati miljenici svake modne individualke. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju - vrhunski krojeni kombinezoni I haljine od ekološki prihvatljivih materijala poput Tencela, haljine od svile, bomber jakne od organze, ključni su komadi sezone.

image
STEHLIK kolekcija naglašava djevojačku razigranost, eleganciju i individualnost.
SARA SIJAN

Čitajte i: Pastelne boje i pametni krojevi: Dizajnerica iz Pule napravila prvu žensku kolekciju odijela

Printane haljine od svile u su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive sa bow tie detaljem, postaju vaš omiljeni komad za sve prilike.

image
SARA SIJAN

“Svaka žena od Stehlik komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. Mi smo samo tu da je inspiriramo i damo joj potrebne elemente da se kroz modu izrazi onako kako ona to želi“, kaže dizajnerica.

image
SARA SIJAN
Linker
19. travanj 2024 01:42