Lookbook Moschino [tv] H&M
MOSCHINO I H&M

Predstavljeni komadi zbog kojih će se ponovno čekati u redovima ispred H&M-a

Suradnje švedskog high street brenda H&M s luksuznim brendovima svake godine privuku veliki broj kupaca, a i ove godine će Hrvati i Hrvatice dobiti priliku da po povoljnijim cijenama uživaju u komadima s dizajnerskim potpisom.

Napokon je predstavljen lookbook dugo očekivane kolekcije MOSCHINO [tv] H&M za koji je kreativni direktor Jeremy Scott okupio svoje prijatelje kako bi pokazao da su pozitivnost, ljubav i raznolikost u središtu kolekcije.

- Kad god dizajniram, razmišljam o svojim prijateljima. Ovaj lookbook je poput proslave; naglašavajući zabavu, žar, kreativnost i energiju ljudi i kolekcije - kaže Jeremy Scott, MOSCHINO-ov kreativni direktor.

Lookbook Moschino [tv] H&M

Visoku energiju nove kolekcije predstavili su Aquaria - dobitnik RuPaulove Drag Race sezone 10; Amiaya - blizanci i influenceri Aya i Ami; Sakura Bready - asistent Jeremy Scotta u MOSCHINO i Pablo Olea - najbolji prijatelj Jeremyja i voditelj MOSCHINO globalnih komunikacija i PR-a.

Razigrana i otkačena kolekcija u odabrane trgovine i online stiže 8. studenoga, a mi vam donosimo pregled svih komada koji će se u njoj naći. Talijanski brend MOSCHINO posljednji je u nizu brojnih koji su izazvali pravu pomamu u H&M trgovinama: švedski div već je ostvario suradnje s luksuznim brendovima kao što su Lanvin, Maison Margiela, Kenzo, Balmain i Erdem.

Linker
19. travanj 2024 12:07