Simpatičan dvojac

Slađe ne može! Serena Williams i njezina trogodišnja kći prvi put zajedno u modnoj kampanji

Kći teniske zvijezde od malih se nogu obožava odijevati i isprobavati različite kostime, a sada je s mamom ostvarila i svoj prvi modni angažman.

Slavna tenisačica Serena Williams ne krije koliko se voli zabavljati sa svojom trogodišnjom kćeri Olympijom. Na svom Instagram profilu često dijeli fotke trenutaka u kojima se njih dvije odijevaju u iste kostime, teniske dresove i slično, a sada su svoju ljubav prema krpicama dovele na višu razinu.

Naime, Serena i Olympia snimile su svoju prvu zajedničku modnu kampanju za poznati brend Stuart Weitzman i rastopile srca svojih fanova.

Kratki video iz kampanje pod nazivom "Footsteps to follow" Serena je podijelila na društvenim mrežama i oduševila obožavatelje. Majka i kći pozirale su u jednakim komadima koji su dio nove kolekcije za proljeće 2021. i pritom su se urnebesno zabavile.

Čitajte i: To je muškarac: Suprug Serene Williams, obranio dragu i ismijao one koji su je napali zbog izgleda

Simpatičan trenutak bio je kada je Olympia isprobava sandale s uzorkom leoparda koje nisu baš njezine veličine, ali fantastično pristaju uz njezin crni sjajni kombinezon.

U cijelom videozapisu, dostupnom na web stranici brenda, Williams govori majčinstvu i želi li da Olympia krene njezinim poznatim stopama, onim teniskim.

"Olympiju bih definitivno nazvala svojim "mini ja". Ona je mini Serena. Tako je slatka i zabavna. Ne znam nadam li se da će slijediti moje stope. Želim da radi sve što želi i što je najbolje za nju", otkrila je tenisačica.

Olympia obožava modu

Williams, koja ima vlastitu modnu liniju, "S", ranije je već govorila o eksperimentiranju svoje kćeri s modom od najranije dobi.

"Ne mogu je natjerati da izađe iz haljine za princeze jer se tada jako uznemiri. Jednostavno voli modu, voli nositi haljine i to je ono što želi raditi", ispričala je ponosna mama.

Čitajte i: Serena Williams se divi majkama: "Roditi i nakon par tjedana ići na posao od 9 do 17, ne mogu ni zamisliti"

Kad se ne odijeva poput kraljevne ili navija za majku na terenu, Olympia brusi vlastite teniske vještine. Williams je nedavno podijelila fotku svoje malene kako podiže reket i vježba zamah.

"Najbolji dio kod toga što sam mama je odgovornost za nekoga tko se potpuno oslanja na mene. Obožavam što je svaki dan sretna što me vidi. To je osjećaj za koji nikada nisam mislila da ću ga doživjeti", zaključila je tenisačica.

Olympiju je Serena dobila u braku s biznismenom Alexisom Ohanianom za kojeg se udala 2017. godine.

Linker
24. travanj 2024 19:53