Getty Images
Haute couture tenisice

Službeno je! Nosit ćemo Vansice s potpisom Karla Lagerfelda

Tenisice Vans ovog će rujna doživjeti svoju preobrazbu i to, ni manje ni više, nego od ruku njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda.

Poznati dizajner, koji je kreativni direktor francuske kuće Chanel, talijanske modne marke Fendi i svog modnog brenda Karl Lagerfeld, na svojem je Instagram profilu najavio uzbudljivu suradnju - onu s kalifornijskim brendom Vans. Pa će tako, 7. rujna, biti predstavljena odjeća i tenisice koje će biti u duhu oba brenda, a poznati model Vans Slip On s crno-bijelim kockicama, dobit će novo ruho - "Kaiser Karl" koristit će bukle i našivke sa slovom K. Ljubiteljice Chanelove estetike razveselit će vijest da će klasični modeli tenisica poput Sk8-Hi i Old Skool u ovoj kolekciji krasiti koža i prošiveni detalji baš kao na poznatom modelu torbice francuske kuće 2.55.

Ovo je rijetka suradnja dizajnera visoke mode s high street brendom, ali ne i prva - prije 13 godina dizajnirao je kolekciju za švedski H&M. Ni brendu tenisica, koji su u početku nosili samo skejteri, nisu strane modne suradnje - u posljednjih nekoliko godina predstavili su kolekcije s kreatorom Marcom Jacobsom i brendom Opening Ceremony.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 04:  Designer Karl Lagerfeld walks the runway during the Chanel show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2017  on October 4, 2016 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 06:34