Hit model

Stigle su tenisice s potpisom slavne Cardi B: Slave slobodu izražavanja i slobodnog kretanja

Svjetski poznata pjevačica i modna ikona je redizajnirala kultni model tenisice poznatog sportskog brenda Club C, a jedan od novih modela dostupan je i u hrvatskim trgovinama.

Izvan Hrvatske službeno lansirane još 13. studenog, nove Reebok tenisice s potpisom planetarno popularne pjevačice Cardi B napokon su stigle i u Hrvatsku. Nova lifestyle kolekcija inspirira žene za slobodu samoizražavanja i potpune iskrenosti prema sebi i drugima, bez potrebe za opravdavanjem. Cardi B je ikona koja ruši barijere unutar modnog svijeta i zato upravo ona sjajno utjelovljuje poruku nove kampanje.

image
Cardi B Reebok tenisice odlično se uklapaju u svaki stil.
NICK SMITH

Kako bi proslavila sljedeće poglavlje svog partnerstva s Reebokom, pjevačica je dizajnirala kultnu siluetu Club C i tako su nastali modeli: Club C Cardi i Cardi Coated Club C Double.

Svestrana u udobnosti i dizajnu, Club C je savršena tenisica za svaki stil i svakog individualca, a iako je osamdesetih bila pretežno sportska tenisica danas je moderno dizajnirana obuća za sve prilike.

Inspiracija distopijskim svijetom

Budući da je imala veliku ulogu u dizajnu i kreativnom procesu, Cardi je bila nadahnuta distopijskim svijetom i svojim modnim izričajem. Koristeći jednostavnost siluete Club C kao početne točke stvaranja ona je tenisicu podigla na novu razinu hrabrim, prozirnim dizajnom. Upravo je jednostavan dizajn modela Club C iz Reebok Classic linije tajna njegovog uspjeha dugog 35 godina te je on ujedno i sjajno platno za niz zapaženih dizajnerskih suradnji.

image
Cardi B Reebok tenisice.
NICK SMITH

Kao nastavak suradnje Reeboka i slavne pjevačice slijedi kampanja "B Unexplainable" kojom će Cardi slaviti osobni rast, strast za dizajnom i jednakost.

Biti neustrašiva znači govoriti bez pretjeranog razmišljanja i djelovati bez ograničenja. Kroz tu kampanju Reebok i Cardi B imaju za cilj istražiti društvena očekivanja od žena: govori im se da budu savršene, ali pritom skromne, jake i brižne, a ako slučajno iskaču izvan okvira, tada su previše dramatične, površne…

Zato novom kampanjom ženama poručuju: umjesto da pokušavate učiniti ono što se od vas očekuje, učinite ono na što imate pravo – krećite se svijetom bez straha i bez puno objašnjavanja. Baš poput Cardi. Tenisice su u limitiranim količinama dostupne u trgovinama Buzz u Arena centru i City Centeru One West u Zagrebu te u Tower Centru Rijeka i to po cijeni od 850 kuna.

Linker
30. svibanj 2023 18:00