Neodoljiva

Tisuću lice vječnog trapera: Liu Jo novom kolekcijom napravio je veliki korak k održivoj budućnosti

Protagonisti sezone su palazzo hlače, odrezani modeli, ali i uski modeli te verzije s visokim strukom, a predstavljaju istinsku ljubav prema okolišu i njegovoj zaštiti.

Možemo se složiti da su traperice jedan od odjevnih predmeta koje baš svaka osoba ima u svom ormaru. U današnje vrijeme traperice su postale nezamjenjiv komad u našim garderobama. One se nose u casual stajlinzima, ali ih kombiniramo i za poslovne te večernje prilike.

image
Liu Jo Better Denim za bolji okoliš.
PROMO

Trendovi se konstantno mijenjaju pa je varijacija na traperice nebrojeno mnogo. Osim kroja, traper hlače nose se u svim paletama nijansi plave - od tamnoplave, isprano plave, svjetlo plave ili pak sive, crne pa sve do traperica u raznim bojama.

Prave trendseterice nose ih u svim mogućim kombinacijama - kao spoj elegancije i urbanog stila nose se uz razne varijacije košulja, sakoa i kaputa, a u hladnijim danima uz topla oversize pletiva. Što se tiče odabira obuće, nose se uz tenisice, štikle, gležnjače, kaubojke, čizme, balerinke i sandale.

image
Liu Jo Better Denim za bolji okoliš.
FOTOGRAFIJE: PROMO

Duljina traperica također je važna osobito ako nosite cipele raznih visina potplata, stoga pažljivo birajte model imajući na umu uz koje cipele ćete ih nositi. Trapezice se primjerice najviše 'vole' sa štiklama pa pripazite da se potpetice vide tek par centimetara dok uske traperice idu uz sve cipele jer ih gotovo niti ne dodiruju, a možete ih ugurati i u svoje omiljene čizme.

image
Liu Jo Better Denim za bolji okoliš.
FOTOGRAFIJE: PROMO

Nostalgična čarolija 70-ih uokviruje novu kolekciju Liu Jo Blue Denim koja za proljeće 2021. ima tisuću verzija i lica trapera. Protagonisti sezone su palazzo hlače, odrezani modeli, ali i uski modeli te verzije s visokim strukom dok neočekivani detalji dolaze u obliku zakovica s dijamantima, mini džepova, šljokičastim ukrasima, remenima ili super šik aplikacijama na džepovima.

image
Liu Jo Better Denim za bolji okoliš.
FOTOGRAFIJE: PROMO

Najnovija Liu Jo kolekcija Fit Denim predstavlja razne inovacije pri proizvodnji trapera - kombiniranje Tencela® sa samim traperom čime se postiže dodatna udobnost, posebnu tehnologiju bojenja Indigo Juice® i inovativnu tehnologiju koja koristi rastezljivu, biorazgradivu pređu ROICA bez kemijskih obrada.

image
Liu Jo Better Denim za bolji okoliš.
PROMO

Liu Jo Better Denim predstavlja istinsku ljubav prema okolišu i njegovoj zaštiti. Održivost se očituje u samom traperu, ali i u mnogim detaljima poput dugmadi od prirodnog čelika ili dijamantnog mesinga do novih ultra ženstvenih etiketa izrađenih od ekoloških materijala.

Podržite i vi zaštitu planete te Liu Jo Better Denim potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

Linker
07. prosinac 2023 12:22