Promo
eco-friendly brend

Volimo njihove haljine, a sada imaju i prvu kolekciju cipela - baš za ljeto!

Losanđeleški brend koji je tržište osvojio svojim zavodljivim modelima haljina pripremio je obožavateljicama iznenađenje i predstavio svoju prvu kolekciju cipela koje, kao i svi njihovi komadi, nose odličje sustainable proizvoda.

Reformation je tako predstavio 11 modela sandala koje dolaze kao idealni izbor za novu ljetnu sezonu. Brend koji je romantičnim haljinama cvjetnog uzorka osvojio i slavne trendseterice poput manekenke Emily Ratajkowski sada ima još jednog aduta.

Ovaj brend se istaknuo po svojoj politici koja je ekološki orijentirana i prednjače kao ime na tržištu koje promiče trend modne održivosti. Svojim primjerom tako pokazuju da moda koja brine za okoliš može ujedno izgledati dizajnerski. Uz njihovu odjeću koja je rađena od materijala koji ne šteti, ili minimalno utječe na okoliš, kolekcija cipela također je rađena od materijala koji ne štete okolišu, poput kože koja je bojena bez kroma i jute. U usporedbi s ostalim cipelama izrađenima u SAD-u, proizvedene su s 52 posto manje CO2 emisije, 70 posto manje vode i 65 posto manje otpada.

Promo
Reformation Isabelle, 8

Elegantne sandale iz nove kolekcije obilježene su ovosezonskim trendovima kada je obuća u pitanju pa se izdvajaju one s estetikom 90-ih godina, minimalistički modeli s tankim remenčićima i pravokutnim potplatom - retro sandale koje su za novu sezonu jedan od najpopularnijih izbora svake zaljubljenice u modu.

Promo

Predstavili su i niske modele na vezanje te espadrile na punu ili nisku petu , natikače s block-petom, japanke, a cijene modela se kreću od 128 do 218 dolara.

Promo
Reformation Lily Espadrille, 8

Promo
Reformation Camille Espadrille, 8

Promo
Reformation Isabelle, 8

Promo
Reformation Menage, 8

Promo
Reformation Porto, 8

Promo
Reformation Jeanne, 8

Promo
Reformation Corsica, 8

Linker
19. travanj 2024 08:42