Profimedia, TEMP Rex Features
svoj na svome

Vratila se na staro: Lady Gaga odbacila damski stil, za najvažniji modni događaj godine se neće ni obrijati

Jedna od ovogodišnjih voditeljica modnih Oscara je i ekstravagantna pjevačica koja je outfitom iz New Yorka najavila temu eventa i dala nam naslutiti da nas očekuje večer otkačenih i zanimljivih stajlinga.

Iako se posljednjih mjeseci transformirala u glamuroznu divu i pokazala da može izgledati itekako damski, Lady Gaga uoči Met Gale vratila se na staro i pozirala u izdanju u kojem smo je i upoznali - otkačenom i ekstravagantnom.

Kada je takav stil u pitanju, pjevačica koja je filmom 'Zvijezda je rođena' pokupila još veće simpatije publike nalazi se na svom terenu. Tema ovogodišnje Met Gale koju organizira Anna Wintour je 'Camp: Zapisi o modi', inspirirana esejem Susan Sontag iz 1964. godine. Teško je definirati pomalo neodređenu temu, no u suštini se temelji na balansiranju između 'jeftinog i luksuznog stila', a Gaga nam je dala uvod u događaj koji se održava svake godine prvog ponedjeljka u svibnju.

China: Through the Looking Glass - The Metropolitan Museum of Art 2015 Costume Institute Benefit Gala.
The Metropolitan Museum of Art, New York City, New York.
May 4, 2015.
Job: 150504A1.
(Photo by Axelle Woussen/Bauer-Griffin)

Pictured: Lady Gaga., Image: 242334586, License: Rights-managed, Restrictions: 015, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin
Lady Gaga na Met Gali 2015. godine

Pozirala je u kratkoj haljinici na volane i prugice koju potpisuje Marc Jacobs, predimenzioniranom šeširu na glavi koji nosi potpis klobučara kraljevske obitelji Philipa Treacyja, i čizmama s vrtoglavim petama i platformom kakve je nosila na početku karijere.

Pjevačica i glumica veseli se Met Gali i ulozi domaćina, zajedno s pjevačem Harryjem Stylesom, tenisačicom Serenom Williams i modnim dizajnerom Alessandrom Michelleom, što je podijelila i na Instagramu. Također iznenadila je obožavatelje i najavom da za ovaj događaj neće obrijati noge.

"Met Gala, stižemo! Jako sam uzbuđena što sam jedna od voditeljica Anninog eventa. (Nisam obrijala noge četiri dana, što zbilja upotpunjuje look.)", napisala je uz fotografiju iz aviona prilikom putovanja za New York gdje se Met Gala i održava.

New York, NY  - Lady Gaga seen leaving Anna Wintour's apartment this evening for a pre Met Gala party wearing funky statement dress with a head piece.

Pictured: Lady Gaga



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 431069829, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
25. travanj 2024 02:33