Petra Mrša
Power dressing kao vodeća ideja

Ženska silueta kroz mušku formu! Popularni modni dvojac KLISAB predstavio novu kolekciju

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić kreirali su odjeću muške forme koja, opisujući pritom žensku siluetu, evocira snagu i spremnost da se nju izrazi kroz odijevanje.

Power dressing možda najuspješnije sažima dojam koji ostavlja KLISAB kolekcija za aktualnu sezonu FALLFALLFOUR. Naglašavajući struk remenjem i nabiranjem ili postavljajući akcente na tijelu metalnim piercizima u odjeći, menswear krojevi u FALLFALLFOUR postali su ženstveni i odmjereno sugestivni.

Petra Mrša
Menswear krojevi u FALLFALLFOUR postali su ženstveni i odmjereno sugestivni.

Dobro poznati klasični krojevi uzeti za ishodište preinačeni su u novu, skulpturalnu siluetu koja, prepoznatljivo za KLISAB, predlaže dominantan dizajn odjeće zadržavajući funkcionalnost garderobe kao prioritet. Iako slojeviti, stylinzi odišu jasnoćom dizajnerske ideje, postavljajući za njih tipičan minimalizam uz maksimalizam pojedinih elemenata kao volumen ili uzorak.

Petra Mrša
Ženstveni i sugestivni krojevi kroz mušku siluetu nosit će se, prema viziji KLISABA, ove jeseni, a sjajno funkcioniraju i tijekom proljeća.

Svaki komad oblikovan je ručno pa je samim time jedinstven.

FALLFALLFOUR odjeća je višesezonska, laka za nošenje i kombiniranje podjednako u aktualnoj i proljetnoj sezoni. Naglasak je na odijelima i balonerima, a uz haljine, suknje, košulje i bomberice, osvježenje u ponudi je nova veličina i nova boja pudera popularne KLISAB kožne torbe s metalnim lancem. Vuneni štofovi, pamučni keperi, popelini i jeans izabrani su najčešće u paleti zagasitih boja.

Petra Mrša
Baloneri, kombinezoni i odijela u fokusu su ove jeseni.

Fotografije vizuala potpisuje Petra Mrša, oblikovanje kose Ante Pažanin za Alfaparf Milano, make up potpisuje Tena Bašić za Estée Lauder, styling je rad Ane Nikačević, produkcija Nikole Bebana, modeli su Lea T (Relatum Models) i Anja P, a asistentica snimanja je Hana Matić. Vizuali su snimljeni u Zagrebačkom plesnom centru.

Petra Mrša
Efektni detalji poput marama sjajan su jesenski dodatak.

Čitajte i:

Zbogom ljetu uz novu kolekciju domaće dizajnerice inspiriranom japanskom božicom jeseni

Sunčane naočale nisu samo za plažu: Top jesenski modeli idealan su modni detalj, ali i zaštita

Brand Izabel Kovačić nudi pravu poslasticu: Jesenska modna i 'home' kolekcija osvajaju na prvi pogled

Linker
30. rujan 2023 04:09