IDEALNA ZA SVE PRILIKE

Pjevačici mala crna haljina savršeno pristaje i u poodmakloj trudnoći

Stereotipno, neki su odjevni predmeti rezervirani za određene prigode i stanja, pa je to slučaj i s trudničkim modnim komadima. Ipak, mala crna haljina još je jednom pokazala kako je ne samo bezvremena i elegantna, nego i sveprisutna i savršeno efektna, a Ivana Marić divno ju nosi i u trećem tromjeseču trudnoće.

Prije nekoliko tjedana u kinu sa suprugom, ovog vikenda na radnom mjestu – zabavi povodom vjenčanja zaljubljenog para – pjevačica Ivana Marić očito je pronašla svoj omiljeni trudnički odjevni predmet. Glazbene gaže koje i dalje svestrano odrađuje jednostavno joj ne dopuštaju luksuz nošenja tajica i trenirki, a zgodnoj Ivani to očito ne predstavlja ni najmanji problem.

Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija iz kojih je vidljivo kako ju poveliki trudnički trbuh nimalo ne ometa. Štoviše, pripijena uska haljina duljine tik iznad koljena i cipele na visoku potpeticu njezino su ‘radno odijelo’, a mnogi su primjetili i kako joj lijepo pristaje.

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Pjevačica Ivana Marić i njezin suprug, mostarski fotograf Vjekoslav Šunjić roditelji su sedmogodišnje Vite Marije, a potkraj godine njihova će se mala obitelj povećati za još jednog člana.

Linker
23. travanj 2024 12:54