U Puli

Casual look naše glumice: Ni ona nije odoljela popularnim ležernim natikačama

Pred nagrađivanom domaćom glumicom Jadrankom Đokić je radna jesen ispunjena novim projektima - onim kazališnim i televizijskim.

Nagrađivana hrvatska glumica te dramska prvakinja zagrebačkog HNK, Jadranka Đokić trenutno se priprema za novu premijeru. Pred glumicom je otvaranje sezone na Maloj Sceni INK-a, gdje će uz Uga Koranija, u režiji Matije Ferlina, premijerno 29. rujna izvesti dramu “Majka i dijete”. Riječ je o komadu suvremenog norveškog pisca Jona Fossea, jednog od najvećih dramaturga.

Glumicu je u društvu njezinog ljubimca u dobrom raspoloženju ulovio naš fotograf, a krenula je upravo na probu kazališnog komada jer je do premijere ostalo manje od dva tjedna. U udobnim Birkenstock natikačama, trendi traper suknji ispranog izgleda i laganoj prugastoj košulji, nonšalantno je pozirala s velikim osmijehom i bez make-upa na licu.

image

Jadranka Đokić sa svojim četveronožnim ljubimcem ide u INK na probu kazališnog komada "Majka i dijete" koje se premijerno u Puli prikazuje 29. rujna

DUŠKO MARUŠIĆ CROPIX

A glumicu ćemo istovremeno moći vidjeti u igrano-edukativnoj seriji "Ho Ho Ho Hotel". Radi se o 20 desetominutnih epizoda u produkciji Programa za djecu i mlade, a Jadranka je u ulozi domaćice Ruže, zajedno s domaćinom Francom kojeg je utjelovio Borko Perić.

image
DUŠKO MARUŠIĆ CROPIX

Iako ju je javnost upoznala prvenstveno preko malih ekrana, glumica je posljednjih godina najaktivnija na kazališnim daskama. Prišle godine osvojila je nagradu Orlando za najbolje dramsko ostvarenje na 73. Dubrovačkim ljetnim igrama, s Ivom Mihalić odigrala je predstavu "Genijalna prijateljica" Elene Ferrante, a krajem prošle godine, oduševila je javnost i kritiku izvedbom predstave "Plodna voda".

Linker
05. ožujak 2024 12:10