BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Sigurna u sebe

Djevojka Brada Pitta oduševljava ležernim kombinacijama, a uvijek je vjerna ovom modelu torbe

Dizajnerica nakita Ines de Ramon postala je zanimljiva javnosti nakon što je otkriveno kako ljubi slavnog glumca, a sada osvaja svojim opuštenim stylinzima.

Dizajnerica nakita Ines de Ramon postala je zanimljiva javnosti nakon što je otkriveno kako ljubi slavnog glumca, a sada osvaja svojim opuštenim stylinzima.

Nakon što je osvojila najpoželjnijeg holivudskog frajera Brada Pitta, 30-godišnja dizajnerica nakita Ines de Ramon osvaja poziciju najbolje odjevenih slavnih žena. Nedavno je "uhvaćena" objektivom dežurnog paparazza na ulicama Los Angelesa u vrlo jednostavnim, ali efektnim lookovima u kojima je glavnu ulogu imao oversized sako.

Ines je najprije viđena u ležernoj verziji u kojoj je sako kombinirala s bijelim rezanim topom i baggy trapericama te tenisicama, da bi kasnije look "osvježila" odjenuvši jednostavnu bijelu haljinu koja se nazirala ispod oversized sakoa te mnogima omiljene špagerice.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uz sako, Ines je ostala vjerna i crnoj klasičnoj torbi modne kuće Saint Laurent. Radi se o modelu Sac de Jour, idealnoj torbi za sve prilike jer je dizajn klasičan, bezvremenski, a predstavljen je u kolekciji za jesen/zimu 2013. kada je kreativni direktor kuće bio Hedi Slimane.

Crna torba bezvremenskog dizajna njezin je go to model i nosi je u svim prilikama - dnevnim i večernjim, uz ležerne kombinacije, ali i one elegantnije. Nedavno je tako uhvaćena u looku kojeg je jednostavno kopirati - uskoj bijeloj majici i trapericama komotnog kroja te čizmama. Ines svoje modne kombinacije ne prenatrpa nakitom - u tome se drži minimalističkog principa i jedino što uvijek nosi je ogrlica s privjeskom.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ines de Ramon postala je zanimljiva javnosti nakon što je otkriveno kako je upravo ona nova ljubav glumca Brada Pitta. Da su par poznato je od studenog prošle godine kada su zajedno stigli na koncert Bona Voxa držeći se za ruke. Dizajnerica se već tada bila rastala od supruga, glumca Paula Wesleyja, zvijezde serije "Vampirski dnevnici", ali službeni zahtjev za razvodom trogodišnjeg braka predao je on u veljači ove godine.

image

Ines de Ramon s bivšim suprugom, Paulom Wesleyjem

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Iako već neko vrijeme nisu uhvaćeni zajedno, izvori bliski paru tvrde kako Brad i Ines uživaju u novoj vezi.

"Njihova je ljubav još uvijek prilično nova, ali stvari idu dobro i ne usporavaju", rekao je nedavno insajder za Us Weekly, a potvrda da ljubav traje je i njezin privjesak u obliku slova B koji nosi uz medaljon na ogrlici.

Linker
28. travanj 2024 00:45