JAMES MOY/PA IMAGES/PROFIMEDIA
LIJEP KAO GRIJEH

Tko bi rekao da uskoro puni 60 godina: Brad Pitt izgleda bolje nego ikad

Američki glumački superstar svoj mladenački izgled zahvaljuje dobrim genima, vježbanju, pilingu, injekcijama botoksa i neinvazivnim estetskim zahvatima.

Američki glumački superstar svoj mladenački izgled zahvaljuje dobrim genima, vježbanju, pilingu, injekcijama botoksa i neinvazivnim estetskim zahvatima.

U prosincu će holivudski glumački superstar Brad Pitt proslaviti 60. rođendan, a svi koji su vidjeli njegove fotografije snimljene u Silverstoneu, gdje se održava Velika nagrada Formule 1, pitaju se u čemu je tajna njegovog izgleda. Brad Pitt, naime, po općem mišljenju izgleda bolje nego ikad, a tajnu svoje mladolikosti, tvrde upućeni, duguje dobrim genima, redovitom vježbanju, pilingu, injekcijama botoksa i neinvazivnim estetskim zahvatima. Nije tajna da se nakon burnog razvoda od Angeline Jolie, koji ga je emocionalno slomio, Brad Pitt podvrgnuo brojnim zahvatima kako bi s lica izbrisao tragove patnje i muke koju je prolazio.

image

Brad Pitt u rujnu slavi 60. rođendan

PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

"Koristio je filere, botoks, kemijski piling, laserske tretmane kojima je korigirao bore oko očiju, a zategnuo je i kožu lica", otkrio je estetski kirurg Lyle Back koji je proučio Pittove fotografije, te dodao kako su to sve uobičajeni tretmani pomlađivanja za one koji si ih mogu priuštiti.

image

Brad Pitt u spektaklu ‘Troja‘ 2004.

WARNER BROS/HELENA PRODUCTIONS/AFP/PROFIMEDIA

Brad Pitt rođen 18. prosinca 1963. u malom gradiću Shawnee u Oklahomi, a nakon studija novinarstva na Sveučilištu Missouri, stigao je u Hollywood sa željom da se okuša u filmskoj tvornici snova. "On jednostavno ima - ono nešto, što se obično naziva karizmom. Kad uđe u prostoriju atmosfera se promijeni, a kad vas pogleda svojim plavim očima ne možete ostati indiferentni", izjavila je glumica Geena Davis, njegova partnerica u filmu "Thelma i Louise" 1991. godine. Brad Pitt joj je zahvalio spomenuvši je u svom pobjedničkom govoru na dodjeli Oscara 2020. koji je dobio za ulogu u Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Hollywoodu".

image

Brad Pitt i Shalane McCall, njegova tadašnja zajedno su glumili u TV serijalu ‘Dallas‘ 1987.

GLOBE PHOTOS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image

Brad Pitt i Marion Cotillard u filmu ‘Tajna veza‘ 2016.

GK FILMS/IMAGEMOVERS/PARAMOU/AFP/PROFIMEDIA

Prednosti redovite tjelovježbe upoznao je pripremajući se za ulogu u crnoj komediji "Klub boraca" Davida Finchera, za koju je potkraj devedesetih isklesao svaki mišić svoga tijela. Tada je bio u vezi s kolegicom Jennifer Aniston, s kojom se vjenčao u srpnju 2000., a njihovom razvodu kumovalo je snimanje filma "Gospodin i gospođa Smith", na kojem je upoznao Angelinu Jolie. Mediji su slavni holivudski par prozvali Brangelina, a podigli su šestero djece Maddoxa, Paxa, Yahara, Shiloh, Vivienne i Knoxa.

Linker
26. travanj 2024 13:48