top ili flop?

Jennifer Lopez nosi metalik tajice i tenisice koje volite ili mrzite: Izdvojili smo ih 6

Multitalentirana Jennifer Lopez ovog vikenda viđena je kako u sportskom izdanju šeće Los Angelesom, ali njezin odabir obuće podijelio je obožavatelje jer se radi o modelu koji mnogi ne vole. Ipak, za ljubitelje smo odabrali nekoliko modela sličnih onima koje je nosila pjevačica.

I u dobi od 54 godine, glumica, pjevačica, poduzetnica i plesačica Jennifer Lopez iznenađuje svojim modnim odabirima. Nedavno je uhvaćena kako u Los Angelesu provodi svoje slobodno vrijeme u elegantnim, metalik tajicama s tenisicama oko kojih su već godinama podijeljena mišljenja - ali su istovremeno i vrlo popularne.

image
THECELEBRITYFINDER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Jennifer je uhvaćena kako se vraća iz shoppinga u ležernom izdanju - oversized majici ispod koje se nazirao sivi sportski grudnjak, srebrenim metalik tajicama te glomaznim tenisicama. Slavna pjevačica odabrala je model luksuzne kuće Prada u bijeloj boji.

Radi se o modelu koji je postao popularan prije nekoliko sezona, a koji su mnogi nazivali "tatinim tenisicama" i čini se da ga se još nismo spremni odreći. Veliki skok u potražnji dobio je 2018. kada je modna kuća Balenciaga izbacila svoj model ružnih tenisica, "Tripe S", nakon čega je teško pronaći brend koji u svojoj ponudi nema barem jedan primjerak robusnih, glomaznih tenisica koje su istovremeno i jako udobne.

Pretražili smo ponudu i izdvojili nekoliko sličnih tenisica.

image

Puma 74,90€, Katty Perry 59,90€, Nike 189,00€

PRESS
image

Prada 1211.20€, Buffalo CHAI 106,95€, Tommy Hilfiger 104,95€

PRESS
Linker
31. listopad 2023 20:33