SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
Nova era stila

Neopterećen i cool, Jonah Hill je modna ikona koju nitko nije očekivao

U djetinjstvu se borio s viškom kilograma, a nesigurnosti koje su proizlazile iz toga obilježile su njegovu mladost. Danas Jonah Hill ne mari za tuđa mišljenja, i to mu najbolje stoji!

U djetinjstvu se borio s viškom kilograma, a nesigurnosti koje su proizlazile iz toga obilježile su njegovu mladost. Danas Jonah Hill ne mari za tuđa mišljenja, i to mu najbolje stoji!

Nitko ne nosi tako dobro svoj "baš me briga za druge" stil kao što to radi Jonah Hill. Odavno ga više ne pamtimo samo po ulozi tinejdžera iz komedije "Superbad" (2007.) kojom se proslavio, a osim karijere u kojoj je nanizao uspješne filmske naslove, s godinama se transformirao i njegov modni stil. Jonah je zaista postao onaj klinac iz američke srednje škole kojeg sretnete nakon deset godina i otkrijete da je postao iznimno uspješan, cool, stylish i bogat.

Od njegovih street style outfita do elegantnih Gucci ili Prada odijela, Jonah Hill je postao neočekivana stilska ikona, u čemu zaista uživamo. Kako je sam priznao u razgovoru za GQ, uvijek se zanimao za modu i izražavanje kroz odjeću, no zbog viška kilograma teško je pronalazio, u tada još više ograničenoj ponudi plus size odjeće, komade koji su mu dobro pristajali. Nakon rada na sebi (pogledajte njegov dokumentarac "Stutz") glumac iz "Vuka s Wall Streeta" posljednjih je godina drastično promijenio i izgled, izgubio je gotovo 50 kilograma, a istovremeno je zakoračio u svoju novu stilsku eru.

image

U Malibuu u casual izdanju

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim nekih modnih trenutaka koji se baziraju na luksuznim brendovima (Thom Browne, Gucci ili arty komadi Driesa Van Notena ili Marnija), najčešće nije sklon skupim i razvikanim imenima. Često nosi komade Patagonije, Palacea i adidasa, a njegov off-duty stil baziran je na skate kulturi te neopterećenom kalifornijskom duhu.

image

Košulja havajskog stila

JOHN SHEENE/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK
image

2018. u New Yorku

JOHN SHEENE/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK
image

2018. godine u sportskom looku

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

T-shirt, kratke hlače, Vans tenisice, adidas natikače - ili Uggs čizme, dio su njegovog modnog repertoara. Majice ili puloveri s natpisima i neobičnim grafikama? Može! Uz dugu bradu i razbarušenu kosu, neki smatraju da izgleda suviše neuredno, no kada ste celebrity, ništa nije više cool od takvog stava koji ne mari za tuđa mišljena (stil Adama Sandlera ili Channinga Tatuma je dobar primjer tomu).

image

Jonah Hill i bivša djevojka Sarah Brady

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Netko će reći da je sasvim basic, netko da je neuredan i lijen kada je moda u pitanju, dok će on najčešće spojiti najčudnije modne komade u jedan look i pritom izgledati super. Dakle, nije niti bitno kakvi su komentari, jer Jonah Hill nosi ono što voli i nosi to sjajno, a sada kada postaje otac, očekujemo i novu dad style eru. Kao i uvijek, sve je u stavu. I činjenici da ste Jonah Hill.

Linker
02. svibanj 2024 12:25