casual look

Udobnost prije svega: Margot umjesto štikli radije bira ‘najkontroverzniju‘ obuću

Prelijepa Margot Robbie na crvenom tepihu je uvijek dotjerana do savršenstva, no u privatnom životu glumica očito radije bira opuštena izdanja i ne libi se odjenuti i pomalo kontroverzne modne komade.

Slavna glumica Margot Robbie cijelo ljeto je promovirala hit film Barbie, pa smo je navikli gledati u sjajnim modnim kombinacijama inspiriranim upravo najslavnijom lutkom na svijetu. Jedan od omiljenih lookova koje je Margot pokazala svakako je bio onaj u Bottega Veneta kompletu i Manolo Blahnik štiklama, naravno ružičaste nijanse. Margot je gotovo uvijek oličenje čiste elegancije na crvenim tepisima.

Ipak, sudeći po paparazzo fotografijama Margot u slobodno vrijeme puno više preferira casual modne kombinacije. 33-godišnjakinju su paparazzi snimili u hit gumenim natikačama Givenchy Marshmallow koje stoje 500 dolara. Marshmallow natikače su jedan od onih modnih komada koje ili obožavate ili ih jednostavno ne biste nikad odjenuli, no mnoge trendseterice ih jednostavno obožavaju. Čini se toliko da su natikače u bijeloj boji koje nosi Margot rasprodane, pa ih sada možete naći samo u crnoj i bijeloj boji.

image
GIVENCHY PRESS

Margot je Marshmallow natikače iskombinirala s posve bijelim outfitom -košuljom i hlačama. Potaknuti s njezinim bijelim outfitom, pronašli smo komade koji su slični njezinoj odjevnoj kombinaciji.
image

Košulja Zara: 19,95€; kratke hlače Zara: 12,95€ i ljetne natikače Zara: 22,95€

ZARA PRESS

Osim Givenchy natikača, Margot Robbie je samo nekoliko dana ranije šetala u "kontroverznim" Crocsicama i to fluorescentne boje. I Crocsice su također jedan od onih komada odjeće koji mnogi ili mrzite ili obožavate.

image
GHOSTY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Od samog lansiranja početkom 2000-ih, Crocsice su već na prvu dobile brojne obožavatelje zbog svoje funkcionalnosti i lakog održavanja. Postale su hit među radnicima koji provode puno radnog vremena na nogama jer su ih okarakterizirali kao ‘najudobnijom obućom ikad‘. Ipak, modni zaljubljenici su ih uglavnom odmah odbacili nazivajući ih "najružnijim cipelama u povijesti", a 2007. godine čak je i pokrenut blog posvećen eliminaciji Crocsica. Časopis Time ih je u 2010. godini stavio na popis 50 najgorih izuma.

Iako brojni modni kritičari ne vole Crocsice, poznati nisu imuni na njihovu udobnost. Tako smo prošle godine na dodjeli Grammyja mogli vidjeti glazbenika Justina Biebera kako ih nosi na crvenom tepihu, a evo očito su i odabir jedne od najljepših žena na svijetu- Margot Robbie.

Linker
24. ožujak 2024 14:15