Transparentno

Za njom su se krivili vratovi: ‘Underwear‘ izdanje Nicole Peltz privlačilo je sve poglede

Model i glumica pojavila se u jednom od najsmjelijih prozirnih izdanja u skladu s novim modnim trendom koje smo u posljednje vrijeme vidjeli na celebrityjima.

Prozirni i mrežasti materijali i donje rublje koje se nosi kao gornje, trend su i u uličnoj i u visokoj modi. Čipkasti grudnjaci ispod paučinastih topova ili pak sportsko donje rublje ispod kaputa, s modnih su se pista preselili na ulice i malo-pomalo ušli u svakodnevnu modu. Takav minimalizam ne bi trebao izgledati vulgarno, nego ženstveno, a koliko ćete transparentni biti u modnom izražavanju ovisi o osobnoj hrabrosti. Odvažan je modni odabir, potpuno u skladu s „underwear” uličnom modom, učinila glumica i model Nicola Peltz za večernji izlazak sa suprugom Brooklynom Beckhamom.

image

Nicola i Brooklyn stižu na večeru

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Nicola Peltz malo je toga ostavila mašti promatrača

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na večeri na Beverly Hillsu, objavio je Page Six, pojavila se u jednom od najtransparentnijih izdanja u skladu s novim modnim trendom koje smo u posljednje vrijeme vidjeli na celebrityjima – u crnom prozirnom i pripijenom kombinezonu s pojačanim šavovima, dugim, uskim rukavima i uskim, podignutim ovratnikom. Ispod kombinezona nosila je donje rublje – odgovarajući crni grudnjak i crne gaćice obrubljene čipkom, a kombinaciju je podcrtala visokim čizmama platformama, crnima, razumije se. Sve je upotpunila malom crnom torbom s kratkim remenom. Frizura je bila jednostavna – 28-godišnja Nicola je imala raspuštenu kosu, a licu je dala okvir pomoću para izduženih blistavih dijamantnih naušnica. Drugi nakit nije nosila, a našminkala se u ružičastim tonovima te je izgledala vrlo svježe.

image

Modno usklađeni Brooklyn i Nicola u objavi na Instagramu i na Met Gali na glavnoj fotografiji

NICOLA PELTZ BECKHAM/INSTAGRAM

Tako sređena, zvijezda filma „Transformeri: Doba izumiranja” ostavila je snažan dojam na promatrače, a poglavito na svog četiri godine mlađeg supruga koji je teško odvajao oči od Nicoline odjevne kombinacije. On se za njihovu romantičnu večeru odjenuo sasvim drugačije i jednostavno - nosio je tamnoplavo odijelo s bijelom majicom kratkih rukava, a kao ukras je oko vrata stavio deblju srebrnu ogrlicu. Par inače nerijetko izlazi modno usklađen, možda po uzoru na Brooklynove roditelje, Victoriju i Davida Beckhama. Primjer takvog usklađivanja je njihovo crno-bijelo izdanje na Met Gali ili poziranje u bijelim košuljama za objavu na Instagramu, no ovoga puta Nicola je, čini se, odlučila da će sva svjetla reflektora biti na njoj.

Linker
20. travanj 2024 18:57