Johnson se tek uz mlađahnu Carrie Symonds skrasio, prije nje je godinama bio u braku, nekad i otvoreno nevjeran.
 Andrew Parsons / Parsons Media / Avalon Editorial / Profimedia
Teški dani su iza njega

Boris Johnson postao otac po šesti put! 24 godine mlađa zaručnica rodila sina

Britanski premijer rano jutros dočekao je dječaka. Njegova zaručnica Carrie Symonds rodila je sina. I mama i beba odlično se osjećaju.

Teški dani su iza britanskog premijera Borisa Johnsona, koji je nedavno zbog koronavirusa završio čak na intenzivnoj njezi. Ovih dana se oporavio, vratio se i na posao, a sada je postao - tata. Dobio je svoje šesto dijete, njegova zaručnica Carrie Symonds rodila je jutros u Londonu zdravog dječaka. Glasnogovornik para obavijestio je javnost da je Carrie rodila u ranim jutarnjim satima, a dodao je i da su mama i beba odlično.

"Premijer i gospođica Symonds presretni su što mogu objaviti da su dobili zdravog dječaka u Londonu rano ujutro. Majka i sin su odlično. Premijer i gospođica Symonds žele se zahvaliti sjajnom timu bolnice", rekao je glasnogovornik.

British Prime Minister Boris Johnson and partner Carrie Symonds depart The Commonwealth Day Service at Westminster Abbey, London, England, UK on Monday 9 March, 2020., Image: 504933241, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Justin Ng / Avalon Editorial / Profimedia
Justin Ng / Avalon Editorial / Profimedia
Premijer Boris Johnson sa svojom partnericom nedavno je bio pogođen koronavirusom, i ona je pri kraju trudnoće osjećala simptome

Drama zbog koronavirusa

Nakon što se britanski premijer zarazio koronavirusom, Carrie je otišla u samoizolaciju s njihovim psom Dilynom, a i sama je imala određene simptome infekcije. Nakon što je Boris Johnson pušten iz bolnice, gdje je proveo neko vrijeme čak i na intenzivnom odjelu, i on i njegova zaručnica zahvalili su se osoblju bolnice St Thomas.

Prime Minister Boris Johnson with partner Carrie Symonds and dog Dilyn at the count for the Uxbridge & Ruislip South constituency in the 2019 General Election., Image: 487833502, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stefan Rousseau / PA Images / Profimedia
Stefan Rousseau / PA Images / Profimedia
Boris Johnson i Carrie Symonds zajedno su od 2018. godine, no okolnosti početaka njihove ljubavne priče nisu poznate

Ljubavna priča počela tijekom 2018. godine

Carrie Symonds i Boris Johnson javnost su u veljači obavijestili da se planiraju vjenčati, a otkrili su tada i da čekaju dijete. Iako je poznato da su u vezi od 2018. godine, o ljubavi para ne zna se previše, a tako ni kako je njihova ljubav počela. Spekulira se, ipak, da je i ova romansa počela preljubom kojem je Johnson oduvijek sklon. Zbog Carrie je navodno definitivno odlučio završio brak s odvjetnicom Marinom Wheeler, no sve su tek tračevi i pretpostavke britanskih tabloida.

Čitajte i:

Životna bitka! Boris je bio 'zlatni' klinac s Oxforda kojem ni preljubi ni laži nisu naštetili

Nevolje na adresi Downing Street 10: Trudna zaručnica Borisa Johnsona ima sve simptome koronavirusa

Boris Johnson pušten iz bolnice: Liječnicima preko videa zahvalio što su mu spasili život

Zaručnica raskalašenog Borisa Johnsona pokazala trudnički trbuščić i zablistala uz Meghan Markle i Kate Middleton

Boris Johnson morao je sve priznati medijima: Osim zaruka, stiže mu i prinova

Linker
21. travanj 2024 05:21