PALACE LEE / SplashNews.com
Oni znaju kako

Bračni par Bieber i njihov recept za čvrstu ljubav u teškoj karanteni

Glazbenik i manekenka čine se kao da uživaju u tome što svo vrijeme provode sami i zatovreni u kući, izvukli smo lekcije koje bi svi mogli primijeniti na svoju vezu.

Mladi i zaljubljeni Hailey i Justin Bieber živi su primjer para koji uspješno provodi karantenu u duetu. Možda njihovi zajednički selfiji koje objavljuju vama baš i nisu po ukusu, ali njihovo blaženstvo u izolaciji svakako je vrijedno pažnje. Ono kako razvijaju odnos i međusobnu povezanost svakako nam može pružiti nekoliko lekcija o zajedničkoj karanteni za vrijeme pandemije koronavirusa.

Prema objavama na društvenim mrežama čini se da svaki trenutak provode zajedno, to možete i vi, ili se ipak možete odvojiti unutar svog doma. Ali energija kojom zrače pokazuje da su zapravo najbolji prijatelji i uživaju u međusobnom društvu. A to je divno za vidjeti i vrijedno pohvale.

Atmosferu držite opuštenom

Bilo da skaču po namještaju i glume da je pod lava ili izmišljaju vlastite koreografije na TikToku, u ovako ozbiljnoj situaciji ne može škoditi da se nekad opustimo. Ako njihove nabrijane aktivnosti nisu za sva, Bieberi također uživaju u igranju društvenih igara kako bi odagnali dosadu.

Humanitarno se angažirajte

Hailey i Justin sudjelovali su u izazovu na koji su ih nominirali njihovi poznati prijatelji, njihov #DoYourPartChallenge uključuje dostavu hrane. Iako kod nas nema takvog oblika sudjelovanja, pokazali su kako je bitno biti dio zajednice i održavati njezin duh te se brinuti za najslabije tijekom ovih nesigurnih vremena.

Prisjetite se najboljih dana

Nikome, pa ni parovima, maratonsko sjedenje na kauču i dezinficiranje pokućstva nije vrhunac života ili veze. Zašto ne biste iskopali stare fotografije koje će vas vratiti u najbolje dane?

View this post on Instagram

Our fav @billieeilish

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Zamjena garderobe znači duplo više izbora

Haileyina omiljena odjeća u karanteni je dečkova majica. Ne samo da time imate i duplo više odjeće na izbor, nošenje partnerove odjeće dodatno će vas povezati, jer ćete stalno misliti na partnera.

Dokumentirajte ovo iskustvo

I na kraju, možda ne morate to objavljivati na društvenim mrežama kao Bieberovi, ali sada je vrijeme za dokumentiranje ovih uspomena koje imate sa svojim karantenskim partnerom. Jednom kada sve ovo završi, a hoće, moći ćete se prisjećati na ovo jedinstveno iskustvo.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 15:16