Armando Arorizo / Zuma Press / Profimedia
Zauvijek prijatelji

Divna gesta Kobeovog kolege dirnula udovicu: 'Ne mogu dočekati da je primim u ruke'

Uspomena na legendarnog košarkaša i njegovu maloljetnu kćer, koji su izgubili živote u tragičnoj nesreći početkom godine, živjet će još dugo godina. Pobrinuo se za to i njegov prijatelj, koji je svom prvom djetetu nadjenuo ime koje će ga uvijek podsjećati na ova dva prerano izgubljena života.

Jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog roditelja je sigurno onaj kada ugleda svoje dijete po prvi put. Upravo taj svoj trenutak najveće sreće zvijezda NBA-a i njegova supruga odlučili su podijeliti s dobrom prijateljicom i udovicom njihova kolege i obiteljskog prijatelja Kobea Bryanta.

Naime, Pau Gasol i njegova supruga Catherine postali su roditelji djevojčice te sa svijetom odmah podijelili vijest da su dobili svoje prvo dijete - no u toj neizmjernoj sreći nisu izostavili bitne ljude, nego su dirljivom gestom svoje veselje podijelili i time ga uvećali.

"Naša malena je konačno stigla!!! Porođaj je prošao stvarno dobro i ne možemo biti sretniji. Elisabet Gianna Gasol, vrlo značajno ime za našu super predivnu kćerkicu", napisao je uzbuđeni košarkaš uz fotografiju na kojoj on i supruga drže sićušnu ručicu svoje novorođene ljubimice.

'Vrlo sam dirnuta vašom molbom da odate počast mojoj Gigi', kazala je Vanessa.

Bivši suigrač legende Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta, na ovaj je način odao počast svom prijatelju i njegovoj 13-godišnjoj kćeri Gianni. Njih dvoje poginuli su 26. siječnja u tragičnom padu helikoptera, u kojem je živote izgubilo još sedmero ljudi.

Los Angeles Lakers shooting guard Kobe Bryant (24) and Pau Gasol walk off the court in a timeout against the Chicago Bulls in the first half of their NBA basketball game in Los Angeles on December 25, 2011.,Image: 111032157, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LORI SHEPLER / UPI / Profimedia
LORI SHEPLER / UPI / Profimedia
Kobe i Pau bili su kolege u Los Angeles Lakersima

Njegova supruga također je potvrdila da je porod bio brz i lagan te da je u njihovoj obitelji datum na koji se rodila vrlo poseban - to je 100. rođendan prabake Elisabeth, kao i druga obljetnica zaruka mame i tate malene Elisabet Gianne.

Tako da oba imena male košarkaške nasljednice imaju iznimno bitno značenje. No osim imena po njezinoj Gigi, par Gasol odabrao je Vanessu Bryant za kumu njihovoj prvorođenci.

Ponosna kuma

"Moje kumče je stiglo! Čestitke Pau i Cat. Volim vas svih troje! Vrlo sam dirnuta vašom molbom da odate počast mojoj Gigi. Ne mogu dočekati da primim u ruke Elizabet Giannu Gasol", napisala je Vanessa na Instagramu.

Ove dvije obitelji ne kriju da su tu jedni za druge i da se međusobno druže, vidljivo je to prema njihovim objavama na društvenim mrežama.

Veći dio trudnoće novopečeni roditelji skrivali su vijesti od javnosti. Da je trudna, Cat je objavila tek krajem srpnja, nekoliko tjedana nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka. Tom prigodom košarkaš je odao počast svojoj supruzi koja mu je pomogla da prebrodi tu tešku godinu.

"Sretna ti prva godišnjica ljubavi moja! Bila je to vrlo emotivna godina. Hvala to si moja stijena i uz mene cijelo vrijeme. Ti si najdivnija žena i svakog te dana volim sve više. Nastavimo plesati kroz život zajedno dušo", napisao je Pau svojoj supruzi.

Pročitajte i:

Udovica Kobea Bryanta priznaje da je posebno sjetna na ovaj dan: 'Tako mi nedostaješ'

Udovica košarkaša Kobea Bryanta za rođendan grca u suzama: 'Voljela bih da smo zajedno'

Prvi Uskrs nakon obiteljske tragedije: Snimka koju je Vanessa Bryant podijelila dirnula je svijet

Neutješnoj udovici Kobea Bryanta Beyonce brisala suze: 'Jednog dana ćemo se sresti u raju'

Linker
23. travanj 2024 20:00