Press
Beba stiže krajem ljeta

Marijana Batinić o trudnoći: 'Ništa mi ne pomaže protiv mučnine, ali to malo biće vrijedi svake muke'

Televizijska voditeljica toliko je sretna što će drugi put postati majka da joj ne padaju teško ni izolacija zbog epidemije koronavirusa ni mučnine koje je bezuspješno pokušala otkloniti. Samo za magazin Gloria otkrila je što na to sve kaže njena princeza.

Nakon vođenja reality showova Ljubav je na selu i Život na vagi, idući projekt Marijane Batinić mogao bi biti - Trudnoća u doba korone. S tim da bi ona bila glavna zvijezda, jer dok svijetom hara najveća epidemija u modernoj povijesti, 39-godišnja Splićanka proživljava najsretnije dane. Ona i njezin suprug Matej Pašalić (36), zagrebački marketinški stručnjak, krajem ljeta će ponovno postati roditelji - što njihovu petogodišnju kćerkicu Enu čini malo ljubomornom.


Čuva svoj položaj

- Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj - govori Marijana.

Ena bi, kaže voditeljica, više voljela seku nego bracu. I željela bi da se zove Roza - kao i sestra njezine najbolje prijateljice. Marijana otkriva i da ima konstantne mučnine koje ne jenjavaju nakon prvog tromjesečja, a ne pomažu joj ni narukvice protiv povraćanja, ni đumbir, ni eterična ulja...

- Lijeka nema, ali vjerujem da ću tegobe brzo zaboraviti. Vrijedi svake muke, neću se mnogo žaliti da ne obeshrabrim buduće mame - otkriva Marijana koja, stoga, šeće po svježem zraku, ali izbjegava socijalne kontakte. No, više od samog virusa plaši je ljudska glupost, ignoriranje uputa Stožera za civilnu zaštitu i neodgovornost pojedinaca.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

- Nije vrijeme da se ponašamo ležerno i kao da nas se ne tiče taj globalni problem. Ne trebamo paničariti, no moramo biti odgovorni prema sebi i drugima kako ne bi došlo do kolapsa zdravstvenog sustava. Rigoroznije bih sankcionirala ove one koji se prešetavaju umjesto da su u samoizolaciji. Ja sam već dva mjeseca više-manje u kući, tako da mi izolacija nije ništa novo. Teško mi padaju neizvjesnost i iščekivanje lošijeg scenarija koji se najavljuje - kaže Marijana.

Privatni album
Bivši rukometaš Matej Pašalić prema supruzi se sada ponaša posebno zaštitnički.

Rodit će najvjerojatnije u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, kao i prvi put, jer je bila zadovoljna ljubaznošću i profesionalnošću liječnika i sestara.

Porodiljni dopust joj još nije počeo, no kako je zbog izvanrednih okolnosti obustavljena proizvodnja dramskog i zabavnog programa na RTL-u, čeka smjernice za dalje.


Cijelu priču o drugoj trudnoći mnogima omiljene televizijske voditeljice možete pronaći u novom broju magazina Gloria, koji je na kioscima od četvrtka, 19. ožujka 2020.

Linker
23. travanj 2024 16:18