JESSE BAUER / INSTAR Images / Profimedia
Život u rozom

Paris Hilton tvrdi da inače ne vježba: Nasljednica objavila video u kojem pokazuje kako održava liniju

Bogatašica i poduzetnica Paris Hilton nastavlja zabavljat pratitelje svojim osebujnim videima, u kojima obavlja svakodnevne zadatke mnogih od nas, ovog puta postala je guru za tjelovježbu.

Svijet je u grču, ali za Paris Hilton i dalje je sve ružičasto, a ona tu svoju energiju želi podijeliti s ljudima. Bogata nasljednica, nastavila je niz prezabavnih snimaka iz svog doma u kojima prikazuje kako ona obavlja 'obične' poslove, sada se posvetila vježbanju i fitnessu.

Mislite da Paris vježba s običnim utezima? Promislite opet. Hilton je na svom novootvorenom TikTok profilu objavila kako ona vježba, pod nazivom "Osam jednostavnih vježbi da ostanete zgodni dok ste zatvoreni u kući".

@parishilton

Working Out at home with Paris Should I do a stay-at-home workout series? ##HomeWorkout ##Fitness ##ThatsHot

♬ Go Go Go Who's Next? - Hip Hop Harry

Svih osam vježbi snimila je unutar (i u okućnici) svoje vile na Beverly Hillsu. Ova nasljednica i poduzetnica, pokazala je da je ipak nešto i smisla za biznis naslijedila od svojih predaka, jer se za vježbanje obukla u odjeću vlastite marke, barem kapu i majicu. Na njima piše piše 'Loves It' - što je jedna od prepoznatljivih poštapalica iz njenog reality showa "The Simple Life".

Vježbe s 'Paris' pečatom

Među luckastim vježbama koje Paris izvodi, našlo se mjesta i za dvije ogromne Louis Vuitton torbe, one joj služe kao utezi koje naizmjenično podiže sa svakom rukom. Ideja nije potpuno besmislena, budući da su neke od torbi istog proizvođača dosta teške te potpuno paze teže više od 2,5 kilograma.

15-7-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: Paris Hilton,Image: 543708700, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Bogata nasljednica, inače, nikada ne vježba.

Druge vježbe koje je pokazala su - vožnja ružičastog bicikla po kući, trbušnjaci dok su noge položene na velikom jednorogu na napuhavanje kao i vježbanje ruku ispod natpisa "Treba mi novac za Gucci".

Ova komična fitness obuka, ipak nije na internet postavljena iz puke dosadne, Paris je objasnila zašto ju je snimila i podijelila s pratiteljima. "Budući da su ponovno zatvorili sve teretane, mislila sam da bi ovo bio zabavan video kako ljudi mogu vježbati kod kuće - naravno s mojim Paris pečatom", objasnila je da sve što je htjela jest razveseliti ljude.

Exclusive - Beverly Hills, CA - 07/09/2020 - Paris Hilton bike riding around town. Each Paris Hilton Merch collection is tied to a social cause that Paris is passionate in helping & proceeds from each collection goes to different causes.

For the latest Paris Hilton Merch collection, 100% of the proceeds of the Boss Babe Tank go directly to the amazing LGBTQ Freedom Fund that focuses on posting bail to secure the safety of LGBTQ folks, who are 3 times more likely to be incarcerated than straight individuals.

Last month`s Paris Hilton Merch collection, - Proceeds from the sale of the Covid-19 design merch & face masks went to benefit Frontline Foods & Get US PPE for those deeply impacted by the Covid pandemic & at the frontlines.
 
-PICTURED: Paris Hilton with dog Princess Paris Jr
-,Image: 541971533, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: JESSE BAUER / INSTAR Images / Profimedia
JESSE BAUER / INSTAR Images / Profimedia
Paris u vrijeme pandemije želi razveseliti ljude.

Iako je Paris poznata po svojoj iznimno vitkoj figuri, ona tvrdi da u stvarnom životu nikada ne vježba. "Konstantno sam toliko zaposlena da mi je cijeli život kao tjelovježba. Shopping je moj kardio", objasnila je, a za dobru liniju zaslužni su i njezini DJ nastupi - sve to skakanje i plesanje po pozornici je vrsta tjelovježbe.

Pročitajte i:

Ne gubi vrijeme: Bogata nasljednica nakon prekida brzo pronašla novu ljubav: 'Volim znati da si moj'

Paris Hilton ima svoj kulinarski show, a kritiku na njezine posebne lazanje već je dao naš poznati kuhar

Preminuo hotelijer Barron Hilton, unuka Paris se oprostila emotivom objavom

Linker
17. travanj 2024 21:09