Mario Mamić i Tia Jurčić na ljeto 2017. godine
 Davor Matota
Pothvat s prijateljicom

Što Mamić kaže na novi potez njegove supruge? Tia i Mario čuvaju privatnost kao zmija noge, no...

Slavna vizažistica Lada Mitrašinović s prijateljicom Tijom Mamić predstavlja niz proizvoda - među kojima i beauty kremu te svilene kaftane.

Poduzetnica Tia Mamić rijetko se javno pojavljuje otkako je u braku s Marijem Mamićem. Snaha Zdravka Mamića čuva svoju privatnost, a javno se oglašava tek onda kada ima poslovni projekt koji treba predstaviti javnosti. Ovog puta to je napravila preko Instagram profila zagrebačke vizažistice i njezine bliske prijateljice Lade Mitrašinović.

Svileni kaftani i beauty krema

Pokćerka političara Ljube Jurčića s prijateljicom Ladom u poslovnim je projektima, predstavile su cure kaftan leopard uzorka, idealan za nadolazeće dane. Lada i Tia predstavile su komad iz kolekcije koju su zajedno pripremile. Da podsjetimo, poslovnu suradnju su najavile početkom veljače, a sada su izašle i u javnost sa svojim proizvodima. Osim kaftana, naime, prijateljice i poduzetnice pripremile su i beauty kremu koju će uskoro također uvrstiti u online prodaju.

Što na sve kaže Mario?

Veliko prijateljstvo Lade i Tije traje već godina, a gospođa Mamić već je dugo i klijentica u salonu slavne vizažistice. A savjetuje li je poslovno i suprug Mario - ostat će tajna. Dvije i pol godine je par već u braku, no čuvaju ga od očiju javnosti. Upoznali su se tijekom vrućih ljetnih noći na Pagu, a godinu dana kasnije uplovili u brak.

Čitajte i:

Tia Jurčić i Mario Mamić: Mamac za poglede na špici

Tia Jurčić i Mario Mamić: Sve je spremno za vjenčanje, poznati i detalji

Matija Vuica otkrila koliko se dugo izrađivala i koliko je koštala vjenčanica Tije Mamić

Svadba o kojoj bruji Zagreb: Pogledajte vjenčanicu u kojoj se danas Tia Jurčić udala za Marija Mamića!

Luksuz vrijedan 17.000 kuna: I Tia Jurčić Mamić nosi torbu koju vole svjetske trendseterice

Linker
17. travanj 2024 11:49