Getty Images
Moderna obitelj

Tko je nova gospođa Penn? Nakon Madonne i Robin Wright glumac oženio 31 godina mlađu kolegicu

Dvoje glumaca u vezi je od 2016., a sada su u tajnoj ceremoniji stupili u brak, 'odala' ih je čestitka zajedničkih prijatelja.

Dva tjedna prije svog 60. rođendana Sean Penn (59) u tajnosti je oženio 28-godišnju Leilu George, glumicu s kojom je već nekoliko godina u vezi. Vjenčanje se odvilo u Kaliforniji, a otkrili su ih prijatelji čestitavši im na društvenim mrežama.

Irena Medavoy, filantropistica i supruga filmskog producenta Mikea Medavoya, čestitala je paru i objavila fotografije vjenčanog prstenja na Instagramu.

"Presretni smo što su se Leila George i Sean Penn vjenčali. Volimo vas", napisala je uz slike ruku na kojima se nalazi vjenčano prstenje i predivan zaručnički prsten s plavim dragim kamenom.

Instagram
Prstenje Seana Penna i njegove treće supruge

Leila George i Sean Penn zajedno su od 2016. godine. Ona je glumica i kći Vincenta D'Onofrija, glumca poznatog po ulozi u seriji 'Zakon i red' i filmu 'Muškarci u crnom' te talijansko-australske glumice Grete Sacchi.

Kontroverze u obitelji

Punog imena Leila George D'Onofrio, rođena je 1992. u Sidneyu u Australiji, tamo se školovala da bi se s 20 godina preselila u New York k ocu i završila čuveni Lee Strasberg Institut za glumu.

U Australiji je glumila u kazalištu s majkom, a u Americi je ostvarila uloge u četiri filma. Majka joj je talijansko-engleska glumica, rođena u Milanu, ali odrasla u Engleskoj i Australiji gdje je ostvarila i filmsku karijeru. S Leilinim ocem bila je u vezi, a razišli su se kada im je kći navršila godinu dana.

Greta je zatim ušla u vezu s prvim rođakom Carlom Mantegazzom, s kojim je dobila i sina Mattea 1998. Njihova veza u Italiji je shvaćena kao pravi skandal, protiv zakona katoličke crkve, pogotovo zato što je Gretin otac brat od Carlove majke.

No i Leila i njen polubrat Matteo rasli su daleko od ljutite talijanske rodbine - u Australiji, nakon čega je ona preselila bliže ocu u SAD.

Treća gospođa Penn, mlada Leila, sa svojim suprugom u vezi je od 2016., a dodatno ih je povezala predanost dobrotvornom radu. Oboje njenih roditelja vršnjaci su njenog supruga, otac Vincent je od Penna stariji godinu dana, a majka je rođena iste godine.

Sean Penn bio je u braku već dva puta, s Madonnom i glumicom Robin Wright. Mladenački prvi brak s pop zvijezdom sklopljen je na njen 27., dan prije njegovog 25. rođendana. Proveli su zajedno burne četiri godine, da bi se definitivno razveli 1989. Navodne fizičke nasrtaje na pjevačicu, o kojima se u to doba govorilo, mnogo godina kasnije opovrgnula je sama Madonna.

Leila George D'Onofrio and Sean Penn
Sean Penn Hosts 10th Anniversary Gala Benefiting CORE, Inside, The Wiltern, Los Angeles, USA - 15 Jan 2020,Image: 493223426, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Rob Latour/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Rob Latour/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Par je u vezi od 2016. godine

Pred kraj njihova braka Sean je već živio s Robin Wright, glumicom koja je u Hrvatskoj prvi put zapažena kao prva Kelly iz sapunice 'Santa Barbara'. No Robin je kasnije ostvarila zavidnu filmsku karijeru odigravši respektabilne uloge. Dvoje glumaca ima dvoje djece - kćer Dylan je godinu dana starija od očeve nevjeste i sina Hoppera koji je dvije godine mlađi od nove maćehe.

Sean i Robin u nekoliko navrata su se razilazili i mirili, a definitivan kraj njihovog ljubavnog odnosa došao je 2007.

Nova supruga, čini se da je u dobrim odnosima s Pennovom djecom, jer posljednje gdje su novopečeni mladenci viđeni je na večeri u Malibuu s Pennovim sinom Hopperom.

Pročitajte i:

Ljubavni jadi Seana Penna: Prvu suprugu još uvijek voli, a s drugom godinama ne razgovara

Holivudski velikan nije se zatvorio u luksuznu vilu, već se na prvoj liniji bori protiv koronavirusa

Sean Penn u izlasku s najvažnijom ženom u životu

Šokantna razlika u godinama: Zaludjela ga je vršnjakinja njegove djece

Linker
23. travanj 2024 18:39