Ekskluzivna svadba

Anđeoski glasovi: Tko su bili gosti iznenađenja na talijanskom vjenčanju Kourtney Kardashian i Travisa Barkera?

Talijanski tenor Andrea Bocelli u duetu sa sinom Matteom Bocellijem mladencima je otpjevao tri najljepše ljubavne pjesme.

Organizatori vjenčanja Kourtney Kardashian (43) i Travisa Barkera (46) pobrinuli su se da svaki segment njihove talijanske svadbe, održane u pitoresknoj luci Portofino u blizini Genove bude za pamćenje.

Zato se i prilikom izbora glazbenih gostiju vodilo računa da sve bude na nivou, a prvi svadbeni ples mladenci su otplesali uz pjesmu I Found My Love in Portofino koji su u duetu izveli proslavljeni talijanski tenori Andrea Bocelli (63) i njegov sin Matteo Bocelli (24).

image

Andrea i Matteo Bocelli 2018. objavili su duet 'Fall on Me'

AGF/SHUTTERSTOCK

'Naš veliki prijatelj Domenico Dolce pozvao nas je da uveličamo svečanost i budemo gosti iznenađenja na vjenčanju njegovih prijatelja Kourtney i Travisa, jer cijela obitelj Kardashian iznimno cijeni i poštuje naš rad. Njegovu zamolbu smo zato sa zadovoljstvom prihvatili, a bolje mjesto za vjenčanje od Portofina nisu mogli izabrati', napisali su u zajedničkoj izjavi otac i sin Bocelli, koji žive u obiteljskoj kući na toskanskoj rivijeri u gradu Forte dei Marmi.

Od tamo im je do Portofina dva sata vožnje, a za volanom je bila Bocellijeva supruga Veronica Berti, koja vodi karijere Andree i Mattea Bocellija.

image

Svadba se održala u dvorcu u mjestu Portofino.

SHUTTERSTOCK

"Želimo im sve najbolje u zajedničkom životu i dugo sjećanje na predivne trenutke u vili L'Olivetta i dvorcu Brown", dodali su.

Andrea i Matteo Bocelli mladencima i njihovim gostima otpjevali su tri ljubavne pjesme "I Found My Love in Portofino", "Can't Help Falling in Love" i "Fall on Me", a nastup su zaključili svojim zajedničkim singlom iz 2018.

image

Kourtney i Travis treći put su se vjenčaliu Italiji.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Društvena krema slavi hrvatsku modu: Pogledajte koje zvijezde su zablistale na drugoj večeri Ateliera

Svadba u Portofinu proslavljenom tenoru je bila zagrijavanje za koncertu u njemačkom Mannheimu 27. svibnja kojim nastavlja europski dio svoje svjetske turneje, a kakvi su planovi mladenaca tek ćemo vidjeti.

image

Svatko zna svoju ulogu: Veronica Berti vodi karijeru suprugu Andreji Bocelliju i sinu Matteu

MASSIMO INSABATO/SHUTTERSTOCK

Kourtney Kardashian i Travis Barker zaručili su se lanjskog listopada, u travnju ih je u kapelici u Las Vegasu vjenčao imitator Elvisa Presleyja, prošlog tjedna otišli su pred matičara u Kaliforniji, a vjenčanje u talijanskom Portofinu treće je u nizu. Je li i posljednje, saznat ćemo uskoro.

Linker
17. travanj 2024 01:00