Coachella!

Zvijezde zablistale u festivalskim outfitima, a zna se i tko je najveća obožavateljica Harryja Stylesa

Jedan od najpoznatijih glazbenih, ali i modnih događaja prošao je u duhu zanimljivih kreacija, popularnih izvođača i - romantike.

Nakon dvije godine stanke, ponovno je održan jedan od najpoznatijih glazbenih festivala na svijetu, Coachella, na kojem su se pojavile brojne svjetske zvijezde. Riječ je o jednom od najvažnijih modnih događanja koji je i ovoga puta prošao u duhu nezaboravnih outfita.

Festival je "otvorio" pjevač Harry Styles koji je oduševio svojim koncertom, ali i Guccijevom kreacijom. Iako za njim lude žene diljem svijeta, čini se kako je najveća obožavateljica Harryja Stylesa ipak njegova odabranica, glumica Olivia Wilde, a to je pokazala podržavajući ga na koncertu.

image

Haryy je svojim nastupom, ali i outfitom oduševio obožavatelje diljem svijeta.

HS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Naime, Olivia je uočena kako uživa u nastupu svog partnera, a obožavatelji su brzo nakon koncerta objavili snimke koje prikazuju kako glumica uživa u koncertu. Olivia je za ovu prigodu odjenula svilenu Gucci haljinu, kaput brenda YSL i maramu iz nove kolekcije Harryjeva brenda Pleasing.

Festival su obilježile i brojne druge zvijezde, među kojima je glazbenica Nicole Scherzinger koja je oduševila u boho izdanju, idealnom izboru za Coachellu.

image

Nicole Scherzinger blistala je u boho izdanju.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Harry Styles ostvario je san ukrajinskoj redateljici: ‘Sada mogu u mirovinu‘

U koncertima su uživale i manekenke Kendall Jenner i Hailey Bieber koje su se odlučile za nešto jednostavnije kombinacije, a družile su se s Haileynim suprugom, Justinom Bieberom.

image

Kendall i Hailey odlučile su se za nešto jednostavnije kombinacije.

MR. BUENO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U festivalu je uživala i glumica Vanessa Hudgens koja dobro zna koja je hit boja sezone.

Svoj je zanimljiv modni odabir pokazala i Paris Hilton koja se odlučila za bajkerski outfit i - šljokice.

Linker
24. travanj 2024 04:15