To je ljubav

Domaće zvijezde otkrile kako će provesti Valentinovo: ‘Nadam se da će me suprug iznenaditi pospremanjem stana‘

Istražili smo kako će poznata lica s domaće javne scene obilježiti Dan zaljubljenih. Neki od njih na tradicionalan način, neki ranije, a neki uopće neće biti zajedno. Evo kako izgleda Valentinovo naših zvijezda.

U ponedjeljak 14. veljače obilježava se Valentinovo - spomendan svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih. Dok je nekima taj dan poseban i vole ga proslaviti nekom finom večerom ili pokloniti znak pažnje dragoj osobi, drugima je to dan kao i svaki drugi. Kako će ga proslaviti hrvatski glumci, glumice, pjevači i pjevačice te ostala poznata lica s domaće javne scene, otkrili su za Gloria.hr.

image

Ida Prester, Ivan Peševski sa sinovima

PRIVATNI ALBUM

Glazbenica Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski Valentinovo će provesti odvojeno, ali to ne znači da Ida nema druge planove.

"Bit ću s prijateljicama na večeri. Svima su nam muževi zbog posla u inozemstvu, u različitim državama - tako se poklopilo, pa smo odlučile Valentinovo provesti zajedno i javiti im se video pozivom. Nikad do sada nisam slavila Valentinovo, ali ovo mi se učinilo kao dobra fora", otkrila je Ida.

image

Joško i Ana Čagalj

PRIVATNI ALBUM

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana veliki su obožavatelji Valentinova i otkako su se vjenčali 2006. svaku se godinu na taj dan prisjećaju svoje ljubavne priče.

"Volimo Valentinovo i oduvijek ga slavimo, još otkako smo bili dečko i cura. Obavezno se i međusobno darivamo. Naravno, ne kupujemo si ništa veliko, nego prigodne sitnice. Suprug me obavezno razveseli velikim buketom cvijeća, a ja njega balonima kojima ukrasim cijeli naš stan. Zadnjih godina u tome mi pomažu naše tri djevojčice: Iva, Ema i Tia, a taj obiteljski ritual posebno veseli sina Ivana. S djecom ćemo i proslaviti ovaj 14. veljače. Nekada smo na Valentinovo obavezno izlazili na večeru, no sada nam je draže biti doma s djecom", otkrila nam je Ana Čagalj.

Čitajte i: Leonarda Lončar nakon bračnog kraha i moždanog udara: ‘Treba mi ljubav, da nekome pripadam‘

image

Ana i Marko Tolja

VALERIJA BEBEK

Glazbenik Marko Tolja, koji je u braku sa suprugom Anom, smatra da se Valentinovo ne treba slaviti samo 14. veljače.

"Uoči Valentinova su mi radni dani, u subotu nastupam u Zadru, tako da se tek u nedjelju vraćam doma. A što se samog Valentinova tiče, nećemo ga posebno obilježavati, niti se darivati. Smatram da se ljubav treba obilježavati i na druge datume i dane, učiniti neku sitnicu, kupiti ženi cvijeće ili usisati stan da ona ne zna, pa da je iznenadiš... a ne samo kupovinom sitnica na taj dan", rekao nam je Marko.

image

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

MARIO KUČERA/CROPIX

Zagrebačka glumica Jelena Otašević Babić i njezin suprug Momčilo Otašević, crnogorski glumac i zvijezda nove dramske serije "Kumovi", koji su u braku od 2018., šale se da su antivalentinovci.

"Ne obilježavamo Valentinovo pa ni ovaj nećemo slaviti. Čak ćemo taj dan biti razdvojeni zbog poslovnih obaveza mog supruga koji snima izvan Hrvatske. Momčilo se šali da će Valentinovo tako provesti s muškim društvom, a ja ću biti u našem zagrebačkom domu s djecom, kćerima Lotom i Mašom te sinom Jakšom", ispričala nam je Jelena.

Poznati komičar Ivan Šarić kroz smijeh nam je otkrio da će sa svojom suprugom Koranom nastojati biti zajedno na Dan zaljubljenih.

"Bit će to standardno Valentinovo, simbolični dar za Koranu u obliku nečeg što ne želim sad komentirati jer je ona u ovom trenutku pored mene, pa da ne pokvarim iznenađenje. Ali ništa skupo, stvarno sitnica da zna da mislim na nju. Uz to, vjerojatno ćemo navečer imati ‘movie night‘. Pustit ćemo si film i uz pizzu biti zajedno", poručio je Šarić.

image

Iris Cekuš i Pedro Soltz

IRIS CEKUš

Naša poznata manekenka i voditeljica Iris Cekuš slavit će Valentinovo sa svojim suprugom, modelom Pedrom Soltzom nešto ranije.

"Valentinovo pada u ponedjeljak pa ne planiramo ništa posebno taj dan, s obzirom na obaveze koje imamo preko tjedna. Ali planirali smo izaći ovaj vikend negdje na večeru i tako obilježiti taj dan unaprijed", otkrila nam je Ines.

Čitajte i: Donje rublje koje će istaknuti vašu osobnost: Posvetimo Valentinovo prihvaćanju vlastitog tijela

image

Anja Alavanja i Vedran Viljevac

ANJA ALAVANJA

Anja Alavanja i njezin suprug Vedran Viljevac do sada nisu imali planova za Dan zaljubljenih, ali ove godine su odlučili promijeniti tradiciju. Naime, ove godine će obilježiti Valentinovo teniskim mečem, nakon kojega će otići na sushi.

Dogovor je bio da se neće darivati povodom Valentinova, no Anja ipak ima jednu željicu. "Nadam se da će me Vedran iznenaditi pospremanjem stana, kao što me iznenadio kada mi je bio rođendan, a morat će se napuniti i strpljenjem kada budemo igrali tenis. Inače sam daleko slabija igračica od njega pa mu nije baš zanimljivo", istaknula je voditeljica.

image

Arija Rizvić i Marko Vargek

ARIJA RIZVIĆ

Redateljica Arija Rizvić trenutno radi na novoj predstavi "Ženski orkestar" u HNK Šibenik, a njezin će je odabranik, sportski voditelj Marko Vargek, posjetiti povodom Dana zaljubljenih.

"Marko će doći u Šibenik pa idemo na koncert Marka Kutlića i Nele u šibenski HNK, a nakon toga ćemo proslaviti Valentinovo jednim double dateom", kazala nam je Arija. S obzirom na to da trenutno borave u različitim gradovima, redateljica nam je priznala i kako svaki slobodan vikend nastoje provesti zajedno.

Linker
18. travanj 2024 23:24