TOM DUBRAVEC/CROPIX
Više nema odustajanja

Imamo prvi fotografije mladenke u vjenčanici: Pao je poljubac uoči vjenčanja, Hana blista

Nakon što su sinoć slavili u Žrnovnici u restoranu Grašinog prijatelja, mladenci su poslijepodne odradili službeno fotografiranje za svoj vjenčani album, a sada se spramaju za ono što smo svi željno iščekivali.

Nakon što su sinoć slavili u Žrnovnici u restoranu Grašinog prijatelja, mladenci su poslijepodne odradili službeno fotografiranje za svoj vjenčani album, a sada se spramaju za ono što smo svi željno iščekivali.

Vjenčali su se Hana i Grašo, presretni pjevač povikao: ‘Osjećam se kao muž!‘

Otkako su prvi puta viđeni u javnosti dok mu je glazbenica pomagala iseliti iz zagrebačkog stana, Petar Grašo i Hana Huljić privlače pažnju javnosti. Svi su s nestrpljenjem željno iščekivali ovaj dan, pogotovo posljednjih nekoliko tjedana otkako smo otkrili datum vjenčanja. U ovom trenutku mladenka i mladoženja uputili su se iz ville Harmony na Bačvicama, gdje su odradili službeno fotografiranje za vjenčani album, u crkvu Sv. Dominika u samoj gradskoj jezgri Split te će uskoro izmijeniti vjenčane zavjete te se prstenom na ruci obvezati pred Bogom i svjedocima na vječnu ljubav, vjernost i podršku. Za vjerovati je da će ih vjenčati mnogima omiljeni splitski svećenik, pater Jozo Čirko, koji je na čelu Župe sv. Dominika.

Čitajte i: Poznati dizajner komentira vjenčanicu prekrasne Hane: ‘Dugo nisam vidio ljepšu mladenku‘

Posebno je to, osim mladencima koji drže do tradicije, važno njihovim roditeljima - Vjekoslavi i Tončiju Huljiću te Zoranu i Snježani Grašo. Svjedoci njihovih zavjeta bit će i Petrova sestra Buga s obitelji, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić te vjenčani kumovi mladenaca.

Podsjetimo, to su s Hanine strane, pjevačica Domenica Žuvela, a s Petrove strane, bivši košarkaš Dino Rađa, slovenski chef, sommelier i ugostitelj Tomaž Kavčič te njegov prijatelj iz djetinjstva Šime.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Počelo je! Mladenci Hana i Grašo upravo odrađuju vjenčani shooting, a i mama blista

Mladenci su, kako smo danas ekskluzivno donijeli, službeno fotografiranje za njihov vjenčani album odradilu u privatnom hotelu na splitskim Bačvicama. Villa Harmony bila je njihov izbor jer su barem taj intiman trenutak željeli zadržati isključivo za sebe. Stoga je fotografiranje odrađeno na posljednjoj etaži hotela, daleko od znatiželjnih pogleda prolaznika i fotografa. Na tom, petom i posljednjem katu spomenute vile nalazi se Royal Penthouse, najluksuzniji apartman Ville Harmony. Prema našim informacijama upravo su se tamo mladenci odijevali za snimanje i kasnije vjenčanje. Inače, ovaj penthouse krasi prekrasan panoramski pogled na cijeli grad Split, more, otoke i planine, pa ne sumnjamo kako će fotografije biti spektakularne.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije: Pogledajte kako je bilo u Žrnovnici, Grašo okupio društvo kod kuma

Očekivano, sve oči bile su uprte u mladence, međutim, zasjale su i druge gošće. Tako je, primjerice, Hanina mama Vjekoslava zasjala u Arileo haljini nježne ružičaste boje s ušivenim cvjetićima i puf rukavima, kako smo također izvijestili prije nekoliko sati. I mladenkina kuma nije prošla nezamijećeno, također noseći kreaciju s potpisom splitskih dizajnera. No, umjesto haljine odlučila se za kombinezon u pariškoplavoj boji. Za ovu prigodu, Grašo je odjenuo smoking s crnim reverima i maramicom.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Petar Grašo će imati tri kuma, ali će zato Hana Huljić imati najslađu djeverušu

Svadbeno slavlje, koje je zakazano nakon vjenčanja u restoranu koji je nekada vodio Grašin otac, sada i službeno može početi.

Linker
26. travanj 2024 04:26