Hit!

Ovo jednostavno morate vidjeti: Hana Huljić imala je najslađu djeverušu

O ukusima se, kako dobro znamo - ne raspravlja, no malena djeveruša splitske pjevačice, koja je u subotu uplovila u bračnu luku s 14 godina starijim splitskim glazbenikom, bila je neodoljiva.

Kako doznajemo iz izvora bliskih mladencima Hani Huljić i Petru Graši, osim što je kreirao vjenčanicu za mladenku, njezinu majku Vjekoslavu Huljić, potom i njezinu kumu Domenicu Žuvelu te mladoženjinu sestru Bugu Grašo Radošević, splitski dizajnerski dvojac Arileo imao je i poseban zadatak - napraviti kreaciju za kujicu Miku!

Crna kraljevska pudla Hane Huljić za svečanu prigodu vjenčanja svoje vlasnice i Petra Graše, odjenula je bijelu haljinicu s velikom mašnom od istog materijala od kojeg je bila i Hanina vjenčanica, a njezinu fotografiju s mladenkom objavio je dizajner na Instagramu.

U maniri svjetskih zvijezda, ali i istinskih ljubitelja životinja koji svoje kućne ljubimce smatraju članovima obitelji, mlada je trudnica poželjela da na njezinom i Grašinom vjenčanju bude i Mika, koja ju je u stopu pratila od ranog jutra. A kakva bi to svečana prigoda bila da i ova mala dama nema haljinicu!? Također, prema želji mladenke, govori nam izvor, kujica je prisustvovala i vjenčanoj ceremoniji, ali i intimnoj večeri nakon vjenčanja.

Čitajte i: Tko je samozatajna Grašina sestra koja je privukla pažnju medija na vjenčanju godine

image

Kad i gdje god može, Hana Miku vodi sa sobom

DAVOR MATOTA/ARHIVA CROPIX

Čitajte i: Počelo je! Mladenci Hana i Grašo upravo odrađuju vjenčani shooting, a i mama blista

Svojevremeno, Hana nam je pričala i kakav status njezina ljubimica uživa u njezinoj glazbenoj obitelji.

"Mika je ljubimica cijele obitelji, prava anti-stres terapija. Nerazdvojna je od moje mame, tako da ju ostatak obitelji mora tu i tamo ukrasti od nje. Ona traži samo puno igre, tako da se i svaki naš pokušaj da nešto pojede, može odviti kroz igru", otkrila je za Gloria.hr Hana Huljić.

Tada je ispričala i kako od Mike ne može pjevati, jer čim čuje klavir i visoke tonove, i ona počne glasno zavijati. A posebno je osjetljiva na zvuk usne harmonike. Mika se šeta svaki dan jer ukućani vole puno hodati, iako u šetnju voli ići jedino kad joj se kaže da "idemo kod bake", jer joj je to, dodala je mladenka, najdraži izlazak.

Između Mike i Hane, priznala nam je, postoji posebna veza, ali i praznina kad nisu zajedno.

image

Osim za Hanu, Mika je jako vezana i za njezinu mamu Vjekoslavu

SAŠA BURIĆ/CROPIX

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije: Pogledajte kako je bilo u Žrnovnici, Grašo okupio društvo kod kuma

"Kada sam bila na putu dva mjeseca, toliko mi je nedostajala da bih držala mekani čupavi džemper kao zamjenu i uhvatiti se kako joj tepam, onda bih se sama sebi i nasmijala. Mislim da to mogu shvatiti svi koji imaju ljubimce, drugima je to čudno", dodaje Hana.

Zbog svega toga, razumjet će ljubitelji životinja, uopće ne čudi što je i Mika bila na tako važnom događaju, kao što je Hanino vjenčanje.

image

Hana Huljić sa svojom mezimicom Mikom

INSTAGRAM/ARILEO

Cijelu priču o Hani i Miki možete pročitati ovdje.

Linker
14. travanj 2024 17:02