Ne viđamo ju često

Tko je samozatajna Grašina sestra koja je privukla pažnju medija na vjenčanju godine

Osim na poznatim uzvanicima, sve oči na fotografijama s vjenčanja godine bile su uprte u Bugu, sestru splitskog pjevača koja dugo nije viđena u javnosti.

Od kako je u listopadu prošle godine u javnost iscurila vijest o ljubavnoj vezi Petra Graše i Hane Huljić, splitski glazbeni par ne prestaje puniti medijske naslovnice, a najveći interes izazvalo je njihovo vjenčanje u subotu.

Svaki korak tek vjenčanog para pratio se gotovo iz minute u minutu, no unatoč znatiželji javnosti, svadba se ipak uspjela odviti u uskom krugu obitelji i prijatelja - kako su prethodno i naumili.

Ipak, fotografije i snimke s vjenčanja uzvanici dijele na društvenim mrežama, a javnost je posebno zaintrigirala Grašina samozatajna sestra Buga koju ne viđamo često.

Čitajte i: Kum Rađa otkrio tko je Grašin kum Šime: ‘On je ovi prvi s liva, preko njega se olako prišlo‘

image

Roditelji Petra Graše, majka Snježana i otac Zoran

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Od posljednjeg pojavljivanja u javnosti, supruga košarkaša Leona Radoševića promijenila je boju kose i frizuru, a za vjenčanje je izabrala elegantno crno odijelo sa šljokicama i dubokim dekolteom koje nosi potpis splitskog modnog brenda Arileo, koji je kreirao i Haninu vjenčanicu, ali i svadbenu haljinu Vjekoslave Huljić.

Buga je cijeli look upotpunila bob frizurom i dizajnerskom torbicom francuske luskuzne modne kuće YSL.

image

Buga Grašo i Viktorija Đonlić Rađa 2015.

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Buga, inače dobra prijateljica Dine Rađe, Grašinog vjenčanog kuma i njegove supruge Viktorije Đonlić Rađe, živi u Berlinu sa suprugom koji tamo igra za košarkaški klub Alba, a zajedno imaju i kćerkicu Leni koja je Petru i Hani, u bijoloj haljinici s tilom i rajfom s mašnom na glavi, bila djeveruša.

Inače, splitski pjevač oduvijek je bio u bliskom odnosu sa sestrom, a restoran u kojem su slavili vjenčanje u ACI marini Split, bio je u vlasništvu njihovog oca Zorana. Tamo bi ih, govori nam izvor blizak paru, često viđali zajedno kada bi Buga dolazila u Split.

Čitajte i:

Linker
16. travanj 2024 12:23