Sumnje su se obistinile

Mišo Kovač ipak pozitivan na koronu: Zaražene su i njegova supruga Lidija te kćer Ivana

Unatoč nedavnim zdravstvenim problemima legenda dalmatinske ‘pisme‘ dobro podnosi borbu s covidom, kao i njegova supruga i kći s kojima je trenutačno izoliran u kući obiteljskog prijatelja u blizini Splita.

Legendarni Mišo Kovač (80) u bolnici je proveo samo jedan dan tijekom kojeg mu je napravljen test na koronu, ali i druge dodatne pretrage poput razine kisika u krvi. Liječnici su očito zadovoljni njegovim općim stanjem jer bi ga inače zadržali, a tim više što sa svojih 80 godina i priješnjim problemima s zdravljem Mišo i inače spada među rizičnije pacijente.

Zajedno sa slavnim Šibenčaninom korona je pokosila i njegovu suprugu Lidiju te kći Ivanu koja je ovih dana bila u posjetu ocu i pomajci u njihovom privremenom domu u Strožancu pored Splita.

Kako ne bi ugrozila zdravlje supruga i kćerkice, pjevačica je nakon potvrđene dijagnoze odlučila ostati s Mišom i Livijom, dok ne prizdravi.

image

Ivana Kovač s ocem snimljena 2019.

DUJE KLARIC/CROPIX

Čitajte i: Poklon navijačima: Premijerno poslušajte novu himnu Hajduka u izvedbi legendarnog Miše i Saše Antića

Premda se za sada odlično nosi s covidom, Mišini obožavatelji istinski su zabrinuti za njega jer je u nepuna dva mjeseca triput hospitaliziran zbog problema s zdravljem te je očito da mu je organizam iscrpljen. Kad je polovinom listopada prvi put završio u splitskoj bolnici, njegova je kći Ivana umirila javnost izjavom kako je Mišo na rutinskim pretragama te da nema razloga za brigu, a isto je ponovila i nama nakon što je on prije tri tjedna po drugi put hospitaliziran.

- Prije par dana je primljen na odjel pulmologije KBC-a Split s dijagnozom suspektne upale pluća. No, ispostavilo se da srećom ipak nije riječ o upali te će biti pušten kući - poručila nam je tada Ivana.

Da u njemu ima još snage i životne energije nedavno je pokazao i sam Mišo. Usprkos visokim godinama i narušenom zdravlju, sredinom studenog pojavio se na Poljudu na utakmici između Hrvatske i Rusije, a prije toga je sa Sašom Antićem snimio obradu njegovog starog hita "Ja ne mogu drugo nego da ga volin", koji je nova himna Hajduka.

Linker
10. travanj 2024 17:49